Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Εικόνες για βραβείο...

9 σχόλια:

  1. Γιατί ρε δεν κάνετε μια βόλτα από το εργοτάξιο του Εξαπλατανου να δείτε τι γίνεται που θέλει και βραβείο ???? Έχει γεμίσει το χωριό με ποντικια και κατσαρίδες, έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα σε άλλο πλανήτη ζούνε 🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγικό...σίγουρα αλλού ζούνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απόλυτη ξεφτίλα γενικό το κακό σε όλα τα χωρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού έκανε τιτ τοκ για Τα φυτοφάρμακα μη κάνετε προπαγάνδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποθέτουμε ότι μας εκπροσωπήσατε επάξια στην απονομή του πολυπόθητου βραβείου στην πρωτεύουσα...Να κοσμήσει και αυτό όπως και άλλα την τροπαιοθήκη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοβαρά τώρα; Πήγανε σε βράβευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βεβαιως και πηγανε. Η κυρια του εργοταξιου καμαρωνε στο ζαππειο . Ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καμαρωνεται με πράγματα που δεν σας αξίζουν. Ζείτε σε άλλο κόσμο. Αλήθεια τι στοιχεία στείλατε; Κοιτάξτε μην ανακαλέσει όταν δουν την πραγματικότητα. Οι βουλευτές μας ζούνε αλλού;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News