Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης


Ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται στην εκτίμηση ψήφου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ με 56,69 % έναντι 43,31 % που συγκεντρώνει η Έφη Αχτσιόγλου στο 75% των ψήφων.

Όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης της ψηφοφορίας για το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο πιθανότερος νικητής των εκλογών καθώς στο επιτελείο του εκτιμούν πως οι νέοι ψηφοφόροι που πήγαν και ψήφισαν σήμερα δεν μπορούν να ανατρέψουν εύκολα το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής.

Μέχρι την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες η συμμετοχή έφτασε τις 133.261 στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σύμφωνα με κομματικές πηγές. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει συγκεντρώσει 56.461 ψήφους έναντι 43.139 που έχει συγκεντρώσει η Έφη Αχτσιόγλου.

9 σχόλια:

  1. Είναι να απορείς για πόσο αχμάκια μας έχουνε οι ξένοι. Κότες που δεν υπάρχει περίπτωση να μην το τσιμπήσουνε ό,τι τους πετάξουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμπρος αδελφια να βγουμε στους δρομους με ρολεξ στα χερια και γουνες στους ωμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα βαλω κ εγω υποψηφιοτητα στο συριζα με τετοιους ψηφοφορους ολα γινοντε, και πρωτευουσα θα κανω τη Μυκονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πόσο ποιό χαμηλά ρε ζαίοι; τόσο χαμένα τάχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ατριχος ενεργητικος ψαχνει κομμα με σιγουρη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2 στους 3 συριζαιους το κανελωνουν το ριζογαλο αυτο δειχνουν οι εκλογες, γκομενες και παλληκαρια γιναμε μαλια κουβαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρητορική ερώτηση, αν ο Κασελάκης ηταν ενας ασχημος μορφωνιός θα τον ψηφίζανε οι ζαίοι; αυτοί που πριν λίγα χρόνια φωναζανε "στα τέσσερα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επίσης ένα άλλο θέμα είναι ότι ο άνθρωπος ήρθε ουρανοκατέβατος, δεν τον είχαμε δει ούτε στην πολιτική, ούτε στην φάτσα ούτε καν ξέραμε τ' όνομά του..... Το ότι σε 2-3 βδομάδες έγινε σελεμπριτι και τον ψήφισαν με τόση ευκολία άνθρωποι επειδή απλά είναι συμπαθής ή επειδή είναι ομοφυλόφιλος θα πρέπει να μας προβληματίσει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News