Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Ο Χρ. Μπάτσης ζητά από τους κατοίκους της Αριδαίας να του δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσει... το σπουδαίο έργο του (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε άλλο Δήμο φαίνεται πως ζει ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος με το νέο του προεκλογικό σποτ έκανε μια φιλότιμη ομολογουμένως προσπάθεια να απαντήσει σε αυτούς που λένε πως η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν έκανε τίποτα για την πόλη της Αριδαίας.

Ωστόσο, ούτε η άρτια σκηνοθετική επιμέλεια, ούτε το καλογραμμένο σενάριο, δεν κατάφερε να πείσει τους πολίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αριδαία, γιατί πολύ απλά η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει τον Δήμαρχο.

Ο κ. Μπάτσης δήλωσε πως η σημερινή Δημοτική Αρχή κινήθηκε μεθοδικά για να δώσει χαρακτήρα στην πόλη, για να αποκτήσει επισκεψιμότητα, πνοή στα μαγαζιά και χώρο στα παιδιά. Μάλιστα, ζητά από τους πολίτες να του δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του.

Όλα αυτά βέβαια, ηχούν στα αυτιά των κατοίκων και των επαγγελματιών της Αριδαίας, ως κακόγουστο αστείο ή φάρσα. Πως αλλιώς να αντιμετωπίσουν οι πολίτες μια Δημοτική Αρχή, που δεν κατάφερε να υλοποιήσει εξασφαλισμένα έργα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, όπως η ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου, η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, η κατασκευή του βιολογικού που θα κάνει λειτουργικό το έργο της αποχέτευσης, η ανάπλαση της εισόδου της Αριδαίας από τον Εξαπλάτανο και πολλά άλλα.

Αξιότιμοι διοικούντες, εδώ ζούμε, όχι σε άλλο πλανήτη!

.

48 σχόλια:

  1. ανεκδοτα μας λες. οταν ανοιξει η καλπη της αριδαιας θα ψαχνεσαι να κρυφτεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα μεινει στην ιστορια. ο δημαρχος των απευθειας αναθεσεων.

      Διαγραφή
  2. Τι άλλο θα κάνει ο καημένος για να μας πείσει ότι αξίζει ενώ δεν κάνει για τπτ και αυτός κ το μοντέλο αντιδήμαρχου από τα Lidl με τ δήθεν έργα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α φίλε χρειάζεται να έχουμε στην Αλμωπια και ένα αντιδήμαρχο μοντέλο έτσι για να διαφημίζεται η περιοχή μας γιαυτό πρέπει να τους ψηφίσουμε με δέκα χούφτες

      Διαγραφή
    2. ΜΟΝΤΕΛΟ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
  3. #σαντηνΧαλκιδικηδενεχει
    #μοντελαιφ

    στο καλο και να μας γραφετε και δεν θα μας λειψετε. λιγοι μηνες ακομη. εκτος απο επικινδυνοι ειστε και προκλητικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε φίλε ο,τι έκανες ήταν απο τν Μπινο,εσυ τι θα αφήσεις σαν προικα στν δήμο? ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς σου άφησε κάποια έργα ο Μπίνος και έκανες κάτι αλλιώς το απόλυτο μηδενικό. Ούτε μισό έργο. Νύχτα θα φύγετε. Θα πάτε για μπάνια στην Χαλκιδική μαζί με τον επαγγελματία Αντιδήμαρχο Κετικίδη. Γιατί ως γνωστόν σαν την Χαλκιδική δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θυμηθήκατε την αριδαια εε;; Πάλι καλά υπάρχουν οι UH και μας ξέρουν. Παρατημένα όλα σάπιοι οι δρόμοι έχουμε σπάσει τα αμάξια μας. Και εσείς ζητάτε ψήφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τι να σε ξέρουν δηλ 4.54; Υπαρχει καποιο ιστορικο μνημείο η μουσείο στην Αριδαία για να έρθει ο άλλος; Να έρθει που στη τσιμέντουπόλη; Ένα ποτάμι είχε και εκείνο το μπαζωσανε... Καλά που είναι τα Λουτρά κ είναι πέρασμα, διαφορετικά κλάφτα Χαράλαμπε! Και όσο για τους UH, δεν είναι και οι U2 χαλαρώστε λίγο!

      Διαγραφή
  8. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ. ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΧΕΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι οι δήμαρχοι που πέρασαν κάτι άφησαν σαν έργο. Λίγο ή πολύ κρίθηκαν. Εσύ πες μας τι θα αφήσεις; Ούτε ένα έργο. Ούτε μία μελέτη. Μόνο απευθείας αναθέσεις και δίμηνα. Με ρουσφετολογικές υποψηφιότητες προσπαθείς να σωθείς. Έχεις ήδη χάσει. Κρίμα που πίστεψα σε εσένα. Απογοήτευση σκέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετοίμασε τρακτέρ μηχανάκι καί βούρ στό βουνό γιά υλοτόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αψογος ο πρωταγωνιστης, καλαισθητη η σκηνοθεσια, καθολου αληθοφανες το σεναριο. εκτος πραγματικοτητας. θα πατωσει στις κινηματογραφικες αιθουσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο άνθρωπος που παίζει να έχει χαντακωσει οικονομικά τον Δήμο μας όσο κανένας άλλος ντρέπομαι για λογαριασμό σου Μπατση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τα οικονομικά θα μας πει κάποιος κάτι, τι παραλάβατε, τι παραδίδεται, έτσι για να ξέρουμε κ εμείς οι ταπεινοί και αγράμματοι ψηφοφόροι,πού βρισκόμαστε οικονομικά σαν Δήμος? Η θα καταλήξουμε σε λίγα χρόνια σαν την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμων Αλμωπιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ. Η ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.

      Διαγραφή
    2. 350.000€ στα Λουτρά χωρίς απευθείας αναθέσεις και με διαγωνισμούς. Με μειώσεις 10-40% σε πρώτες ύλες. Δεν ντρέπεστε λίγο και σχολιάζετε για τον Μπινο. Παπαγάλοι

      Διαγραφή
    3. συμφωνω οτι πρεπει να μας πουν τι αφησε ο μπινος και τι αφηνουν αυτοι. ο μπινος εκανε την πιο χρηστη και εντιμη διαχειριση. ηταν ο πρωτος δημαρχος που αφησε πλεονασμα στα λουτρα. αυτη ειναι η αληθεια και ας ποναει.

      Διαγραφή
    4. Την εντιμότητα του Μπίνου Δημήτρη δεν μπόρεσαν να την αμφισβητήσουν τόσα χρόνια ούτε οι μεγαλύτεροι πολέμιοί του. Καθαρός και τίμιος. Αδιαπραγμάτευτα. Αντίθετα από τον Μπάτση που κερδίζει επάξια τον τίτλο του Δημάρχου των απευθείας αναθέσεων.

      Διαγραφή
  14. Ό νηστικός καρβέλια ονειρεύεται abios amigos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρε βλακες ... δεν φαινεται οτι ολοι εσεις που γραφετε αρνητικα πως ειστε απο καποια αντιπολιτευση και εχετε καποιον δικο σας σε καποια παραταξη ? προτιματε τους δικους σας επιστημονες που ξερουν με τεχνη να ταιζουν τους γυρω τους μαζι και σας ? Τωρα θα σας μαθουμε ? Βγαλαμε ενα απλο ανθρωπο να διοικησει τον τομο μας , να κανει λιγη δουλεια και πεσατε να τον φατε , νομιζετε θα προτιμησει ο κοσμος υποψηφιους με γνωστα λαμογια απο πισω τους να περιμενουν να φανε καλα οπως τρωγανε τα τελευταια 40 χρονια .... Βρε ουστ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΟ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΣΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΜΗΝΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Βρέ τούβλο δέν χρειάζεται νά είσαι από κάποια αντιπολίτευση γιά νά γράψεις κάτι βλέπεις καί κρίνεις.

      Διαγραφή
    3. Όμοιος όμοιου βελαξε ο αρχιβλαξ ομιλήσε

      Διαγραφή
  16. Σου έκοψε να βάλεις και κανένα σχόλιο απο τους απέναντι ε;;;θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει ολοι εσεις τα "καθαρά" παιδιά και τα μορφωμένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΑΡΣΗ, ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

      Διαγραφή
  17. Για φωτογραφίες καλός είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι αγορές του κάμπου της Αριδαία, σας ευχαριστούμε.
    Με το να μην δουλεύει τίποτα, δεν πάμε για πότισμα και ξεκουραζομαστε.
    Τι κι αν κάηκαν τα πάντα.
    Εμείς, σιεστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φρεντακι γυαλακι αμάξι και τσιγαράκι μήνας μπαινει μήνας βγαίνει το κασερακι μπαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λίγος καιρός έμεινε.. Προλαβαίνεις να βολέψεις 2μηνα κι άλλους δικούς σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαζί σου Δήμαρχε! Δείτε αν γίνεται να ξαναπεράσει το ποτάμι μέσα από την πόλη μας, σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις, δημιουργούν ποταμούς τα τελευταία χρόνια! Με την ΝΙΚΗ! Θα είσαι ο πρώτος δήμαρχος που θα ξαναβγεί πανηγυρικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ωραίο αστείο

      Διαγραφή
    2. 11.35 έλα να γελάσεις στις 9 Οκτωβρίου το πρωί, στο εκλογικό μας κέντρο να σε κεράσουμε καφεδάκι! Με δήμαρχο ξανά τον Μπάτση! 😀

      Διαγραφή
  22. Το ΣΒΑΚ είναι σημαντικό σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης ... Μην τα ισοπεδώνουμε όλα Σταύρο...Όποιος κ να βγει πρέπει να το υλοποιήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρε Χρήστο αφού ξέρεις στην αλμωπια δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει δεν θα χαλάσει η παράδοση τώρα για σένα που για να πούμε την αλήθεια δεν έκανες και τίποτα τώρα από ότι δείχνουν τα πράγματα είναι σειρά του μπαρουτογλου αν και δεν μου γεμίζει το μάτι. Μου φαίνεται και αυτός λίγος και φοβάμαι ότι στο τέλος της τετραετία τα ίδια θα λέμε και γιαυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πραγματικά προκλητικά τα βίντεο...νομίζουν ότι αλλού ζούμε νομίζουν ότι με τα δίμηνα και της αναθέσεις θα ξανά βγουν του δώσαμε την ευκαιρία κ την πέταξε.απο το τοπικό των προμάχων ολλοι μπήκαν δίμηνα στα Λουτρά κ τους δόθηκαν απευθείας αναθεσεις,ακόμα και τώρα δουλεύουν τα παιδιά τους,δηλ ζητάμε την ψυφο σας για να βολευτουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δημαρχε πηγες να περπατησεις στ πεζοδρομειο απεναντι απ τα ΚΤΕΛ..μπροστα απ το λυκειο..πανε και θα κλαψεις..
    Περπατησες καθολου τους δρομους περιφεριακα κεντρο υγειας ΟΑΕΔ..πανε και θα κλαψεις..
    Πηγες να περασεις την εισοδο της πολεις απ το γηπεδο αλμωπου και αμα εισαι με ποδηλατο η μηχανακι ακρη επεσες..πανε και θα κλαψεις..
    Εχω να σου πω πολλα ακομη ..αλλα δεν σε λεω γιατι δεν εχεις αλλο μαντηλι..για να κλαψεις..χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γελάνε πανελλαδικά για αυτούς που ψηφίσαμε να διοικήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Από τον έντονο μένος όλοι σας που γράφετε φενετε πως θα συμπεριφερθειτε όταν και αν εκλεγείτε. Μυαλό δεν θα βάλετε ποτέ και ούτε και θα ξανά εκλεγεί τε Γατάκια.... Αντε βρες τε καμία δουλειά να κάνετε γιατί άλλα 5 χρόνια θα ταλεπωριστε από εδώ και από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι κάτοικος Αριδαίας αυτό το «μένος» είναι απόλυτα δικαιολογημένο και ας μην είσαι εμπλεγμενος σε κάποια παράταξη. Είναι το «ταπεινό» παιδί όπως εσείς οι «μπατσικοι» το αποκαλείτε που ανέλαβε μια θέση και έχασε τα αυγά και τα πασχάλια ακριβώς λόγω ασχετοσύνης!

      Διαγραφή
    2. ΜΠΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
    3. Πες μας ποιος κατά την γνώμη σου αξίζει την ψήφο μας; Ποιος από τους 4 αν είναι οι υποψήφιοι, (γιατί παίζεται ο Προκοπιδης ακόμη πιστεύω), δεν έχει έπαρση;

      Διαγραφή
  28. Χρήστο πραγματικά ντρέπομαι που σε ψήφισα και σε στήριξα έχεις καταντήσει γελοίος και ψεύτικος με το να κανείς ακριβά σκηνοθετημένα βίντεο δεν μας πείθεις γιατί πολύ απλά εδώ ζούμε όπως λες και τα βλέπουμε από πρώτο χέρι έχεις χάσει και την τελευταία σταγόνα εκτίμησης που σου είχα δυστυχώς πιο πολύ μου θυμίζεις ΣΙΡΙΑΛ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ παρα δήμαρχος τουλάχιστον μην λες ψέματα για έργα που δεν έγιναν δεν είμαστε πρόβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο λαος απαιτει τελεφερικ απο λουτρα καιμακ και λαιβ στο ΤΙΚ ΤΟΚ η πρωτη διαδρομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News