Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

«Φωτιά» η Ιωάννα Τούνη: Φοράει μαύρα, δαντελωτά εσώρουχα με τη φίλη της και τρώνε πορτοκάλια (ΦΩΤΟ)


Η Ιωάννα Τούνη, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, ξαναβρήκε τη φόρμα της και φωτογραφήθηκε με μαύρα μικροσκοπικά εσώρουχα.

Η influencer δεν ήταν μόνη της αλλά είχε στο πλευρό της και την κολλητή της Λένια Παπασυμεωνίδου. Τα δύο κορίτσια φόρεσαν μαύρα εσώρουχα και πόζαραν στον φακό μπροστά από δεκάδες κομμένα πορτοκάλια.



Με υγιεινή διατροφή και γυμναστική επανήλθε στα κιλά της

Η Ιωάννα Τούνη είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής προσέχει το σώμα της και προσπαθεί πάντα να επιλέγει θρεπτικά γεύματα.

Τα πρωινά της πιάτα περιέχουν συνήθως πρωτεΐνη, αυγά τα οποία συνδυάζει με ντοματίνια και αβοκάντο, ενώ από την καθημερινότητα της δεν λείπει η μπανάνα και το φυστικοβούτυρο.

Ωστόσο η διατροφή σε γενικές γραμμές βασίζεται σε πρωτεΐνη, σαλάτα, φρούτα και αρκετά θρεπτικά συστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News