Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή και διαγράμμιση του δρόμου Πολυκάρπη-Μοναστηράκι και της γέφυρας στα Λουτρά Πόζαρ


Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της Επαρχιακής Οδού 2, από την έξοδο της Πολυκάρπης μέχρι το Μοναστηράκι, καθώς ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις αποκατάστασης του οδοστρώματος και έγινε η διαγράμμιση του δρόμου, σε μήκος 2.700 μέτρων.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Πολυκάρπης – Μοναστηράκι, εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων επαρχιακών οδών (2, 11, 12, 13)» της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.

Επιπλέον παραδόθηκε σε χρήση των πολιτών η γέφυρα του Θερμοπόταμου, στα Λουτρά Πόζαρ, μετά την πλήρη ανακατασκευή της με νέο ασφαλτικό.

Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των δύο παρεμβάσεων δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ιορδάνης Τζαμτζής, επισημαίνοντας τη βαρύτητα που δίνει η Π.Ε. Πέλλας στην ασφάλεια του οδικού δικτύου ευθύνης της.


«Στόχος μας είναι η διευκόλυνση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο κατά την οποία αυξάνεται η επισκεψιμότητα στην περιοχή μας και εντείνονται οι οδικές μεταφορές προϊόντων. Προσπαθούμε για τον εκσυγχρονισμό των δρόμων, με στοχευμένες παρεμβάσεις, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της Π.Ε. Πέλλας. Οποιαδήποτε παρέμβαση βελτιώνει τις συνθήκες ασφάλειας και ποιότητας των μετακινήσεών μας στους δρόμους, για εμάς αποτελεί έργο ουσίας και βελτίωσης της καθημερινότητάς μας».

1 σχόλιο:

  1. Καλό θα είναι η αντιπεριφερεια να ρίξει επιτέλους 100 μέτρα άσφαλτο στον δρόμο προς αψαλο οι τρύπες έχουν γίνει μεγάλες μετά τον παιδότοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News