Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Ποιος ήταν ο όρος που έθεσαν στον Robert Powell για να πάρει τον ρόλο του Ιησού


«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ». Η μεγαλύτερη, διάσημη και πιο παιγμένη παραγωγή, με πλήθος διάσημων πρωταγωνιστών του Ιταλού Φράνκο Τζεφιρέλι. Ιησούς… ο απαράμιλλος Robert Powell.

Ο ηθοποιός Robert Powell του Jesus Of Nazareth είναι παντρεμένος με τη γυναίκα του εδώ και 47 χρόνια.

Την ιδέα για τον τότε άγνωστο Robert Powell πρότεινε η σύζυγος του Βρετανο-Ουκρανού παραγωγού, η οποία τον είχε δει σε σειρά του BBC. Μίλησε για τα «υπέροχα μπλε μάτια του».

Ο παραγωγός έθεσε στον ηθοποιό έναν όρο για να αναλάβει τον ρόλο.

Συγκεκριμένα, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς, παντρεύτηκε την αρραβωνιαστικιά του Barbara, γιατί ο παραγωγός Sir Lew Grade δεν δέχτηκε τον ηθοποιό που έπαιζε τον Χριστό να ζει στην αμαρτία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News