Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ξεσπά κατά του Αμβρόσιου - «Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας»


Αίσθηση προκαλεί για ακόμη μια φορά με την τοποθέτησή του, πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου.

Σε κείμενό του ο γνωστός και μη εξαιρετέος ρατσιστής Αμβρόσιος, αναφέρει πως η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη είναι η τιμωρία του Θεού για το τριήμερο του Καρναβαλιού (διάβασε εδώ το κείμενο με την αδιανόητη δήλωση του Αμβρόσιου).

Η τοποθέτησή του αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε δικαιολογημένα έντονες αντιδράσεις. Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν τον θυμό τους με τον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, είναι και ο Μιχάλης Ιατροόπουλος.

Ο ηθοποιός που δε μασάει τα λόγια του, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία του Αμβρόσιου και έγραψε, «Mr tragic Αμβροσιε αν υπήρχε ό Θεός που εσείς πιστεύετε θα έπρεπε να είστε ο μηχανοδηγός του τρένου. Ευτυχώς όλοι εμείς πιστεύουμε σε έναν άλλο Θεό που εσείς μάλλον δεν γνωρίζετε. Από εμένα με αγάπη f@ck you b@rst@rd. Υ.Γ. αν Ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε την δική σας Περαστικά πανίβλακα».

2 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω. Τόσο μεγάλη σημασία έχουν τα λόγια ενός πρώην ιεράρχη που βιολογικά μπορεί και να μην ξέρει τι λέει;
    Ασχολούμαστε λες και από αυτόν εξαρτάται το πιστεύω μας στον Θεό. Αφήστε τον άνθρωπο. Να ασχοληθούμε με την ουσία του θέματος που είναι ο κόσμος που πέθανε άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι δεν αποδεικνύεται δεν είναι αποδεκτό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News