Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Τα ζώδια που θα έχουν ξαφνικές αλλαγές στη ζωή τους μετά την Πανσέληνο


Οι ημέρες που διανύουμε έχουν ιδιαίτερο αστρολογικό ενδιαφέρον και μετακινήσεις πλανητών που συμβαίνουν λίγες φορές μέσα στα χρόνια. Αυτή τη φορά, έχουμε την Πανσέληνο στους Παρθένους, η οποία μόλις εχθές ολοκληρώθηκε- ενώ πρωταγωνιστικοί πλανήτες είναι ο Άρης, ο Κρόνος, ο Ερμής και η Σελήνη με τον Ήλιο.

Ακούγοντας για Πανσέληνο, μαζί με τους πλανήτες του Άρη και του Κρόνου να παίρνουν νέα θέση στο αστρολογικό τοπίο, καταλαβαίνει κανείς πως οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ανατρεπτικές και κυρίως έντονες. Καθοριστικές, από αυτές που έρχονται για να αλλάξουν τη ζωή σου και να ανοίξουν ένα εντελώς νέο κεφάλαιο. Πόσο μάλλον όταν ο Ήλιος βρίσκεται και στους Ιχθύες, το τελευταίο ζώδιο στη σειρά, το οποίο συμβολίζει και το κλείσιμο των κύκλων. Μέσα σε αυτό το τοπίο καταλαβαίνεις πως τα πράγματα δεν θα είναι βολικά και άνετα. Όμως υπάρχει και ένα ιδιαίτερα θετικό στοιχείο στη συγκεκριμένη Πανσέληνο.

Πρόκειται για μια Πανσέληνο, η οποία έρχεται να φέρει αποκαλύψεις που θα σε φέρουν «στον σωστό δρόμο». Δηλαδή όσο δύσκολες και αν είναι οι αλλαγές που συμβαίνουν, γίνονται για καλό και για να συνειδητοποιήσεις την σωστή κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις στη ζωή, από εδώ και στο εξής.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τα γεγονότα αυτά, και μετά την Πανσέληνο θα μπορέσουν να βρουν λύσεις, αλλά και ένα πιο καθαρό τοπίο- είναι οι: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News