Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Δ. Τζαμτζής: «Δουλεύουμε καθημερινά για ασφαλέστερους δρόμους»


Συνεχείς και αδιάλειπτες είναι οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για την βελτίωση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητας της.

Στο πλαίσιο του προγράμματος κοπής χόρτων οδικού δικτύου 2022, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κοπής και απομάκρυνσης φυτικής βλάστησης και αυτοφυών δένδρων με επικίνδυνη κλίση προς το οδόστρωμα, από τα ερείσματα και τα πρανή των οδών,

α) Έδεσσας - Άγρα,

β) στη διασταύρωση Κερασιάς και

γ) από τη διασταύρωση Αγίου Αθανασίου έως τα όρια νομού Φλώρινας (προς Κέλλη).

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, διαπλατύνθηκε το οδόστρωμα και επιτεύχθηκε η ανεμπόδιστη ορατότητα της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης.

Οι εργασίες κλάδευσης και κοπής δέντρων θα συνεχισθούν, τις επόμενες ημέρες, στο τμήμα της Ε.Ο. Έδεσσα – Ριζάρι – Μαυροβούνι με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής μετακίνησης των κατοίκων και επισκεπτών της Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, κατά την επίσκεψή του στο έργο εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων.

«Προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε χρήσιμοι και ουσιαστικοί για τους συμπολίτες μας, επιλέγοντας έργα και παρεμβάσεις που βελτιώνουν και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων μας, σχεδιάζουμε έργα που στοχεύουν πρωτίστως στην ασφάλεια και την προστασία της ζωής των πολιτών, ενισχύοντας τα στοιχεία ασφαλείας και ευπρεπισμού των δρόμων, που ανήκουν στην αρμοδιότητά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News