Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Χρ. Μπάτσης: Δεν έπεισε ότι μπορεί να κερδίσει στην πρώτη παρουσίαση του συνδυασμού του


Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση. Όπως είχε προαναγγελθεί, έγινε ένας σύντομος απολογισμός της θητείας του και παρουσιάστηκαν υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του για τις εκλογές του Οκτώβρη.

Παρά τα όσα είχαν προαναγγελθεί, μάλλον ο κ. Μπάτσης δεν κατάφερε να στείλει το μήνυμα νίκης που επιδίωκε ως ενεργεία Δήμαρχος και η εκδήλωση θύμισε περισσότερο ομολογία επερχόμενης ήττας. Και αυτό γιατί, δεν κατάφερε να ανακοινώσει έναν ικανό αριθμό υποψηφίων, καθώς αρκέστηκε στους εν ενεργεία Αντιδημάρχους και στους ειδικούς συνεργάτες του, ενώ οι νέες προσθήκες ήταν ελάχιστες. Παράλληλα, ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στα ονόματα που ανακοινώθηκαν δεν ήταν πολλοί απ' αυτούς που στήριξαν τον συνδυασμό στην προηγούμενη νικηφόρα προσπάθεια.

Σε κάθε περίπτωση ο δρόμος μέχρι τις εκλογές είναι μακρύς, ωστόσο με αυτή την πρώτη ματιά φαίνεται πως ο κ. Μπάτσης αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στα περισσότερα χωριά αλλά και στην έδρα του Δήμου μας, την Αριδαία.

14 σχόλια:

  1. Κύριε Βαφειάδη ο χθεσινος κόσμος του Δημάρχου δίνει 40 %την πρώτη Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι 90%. Με αυτούς τους 20 υποψηφίους μπορεί να κερδίσει και από την πρώτη. Άλλο που του λείπουν άλλοι 199 υποψήφιοι. Δεν έχει σημασία.......

      Διαγραφή
    2. Ο χθεσινός κοσμος ήταν το σόι του,οι υποψήφιοι και το σόι τν υποψήφιων και ακόμη 3-4 παρέες

      Διαγραφή
    3. 5:11 ΑΛΛΟΥ ΖΕΙΣ??????

      Διαγραφή
  2. Ψηφοδέλτιο ειδικών συνεργατών. Όλους και όλους 20 ανακοίνωσε από τους 200 που χρειάζεται και το 90% τους έχει ειδικούς συνεργάτες. Πάει για φούντο ο συνδυασμός στις εκλογές. Τρίτος και καταιδρωμενος ελλείψει τέταρτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια χαρα καταφερε να στειλει το μυνημα νικης, ωραιος ο Μπατσης και μηπως οι αλλοι ειναι καλυτεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ελεγε τοσο ωραια οπως καθε φορα αλλωστε οπου σε φωτογραφιες συνεργατων του ειδαμε εναν αντιπεριφεριαρχη να κοιμαται,εναν βουλευτη να παιζει με το κινητο του. Προκαλει γελια πλεον υποψηφιοι οι οποιοι πληρωνοντουσαν μεχρι προτινος. Για εν ενεργεια δημαρχος δεν επεισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οσους διορισε ειδικους συνεργατες τους κατεβαζει υποψηφιους. ψηφοδελτιο αναγκης. και κατι αλλο. καποιοι πως γινεται με ολους τους δημαρχους να βολευονται;;;;; και χωρις να ντρεπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ 20 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΑ 200 ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ;;;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια είναι τα έργα θα μας πει κάποιος υπεύθυνα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έσπασε ρεκόρ διμήνων,τι δεν καταλαβαίνεις?

      Διαγραφή
  8. τελικα μπατση τα διμηνα δεν σε εσωσαν. οσους και να βαλεις δεν προκειται να βγεις ξανα. το ψηφοδελτιο που ανακοινωσες δεν ειναι ουτε για τοπικο. που ειναι η αριδαια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είπε παρουσίαση έργου νομίζω εγώ όχι παρουσίαση συνδιασμού λέω εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Αριδαία δεν επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News