Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Γ. Λιάγκας: «Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα λεφτά έδωσε η κυρία Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας; Ποιος πήγε, ποιος τα παρέλαβε;»


Στο θέμα των καλλιτεχνών που επέλεξαν να εργαστούν το βράδυ του Σαββάτου, ακριβώς μετά το τριήμερο πένθος που πέρασε η χώρα για την τραγωδία των Τεμπών, επανήλθε για ακόμα μία μέρα ο Γιώργος Λιάγκας, στην εκπομπή του «Το Πρωινό» της Τρίτης, ο οποίος έθεσε τα ερωτήματά του δημόσια.

Ο παρουσιαστής, ασχολήθηκε με την Πάολα, η οποία επί σκηνής είπε ότι τα έσοδα του νυχτερινού κέντρου εκείνης της ημέρας θα πήγαιναν στο νοσοκομείο της Λάρισας, για τους τραυματίες του δυστυχήματος.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε πόσα χρήματα τελικά έδωσε η Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας, πότε τα έδωσε και ποιος τα παρέλαβε.

«Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιος πόσα λεφτά έδωσε η κυρία Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας; Ποιος πήγε, ποιος τα παρέλαβε και πόσα έδωσε; Θέλω να το μάθω. Ειλικρινά θέλω να το μάθω. Ας μου πει κάποιος πόσα λεφτά, πότε, ποιος τα παρέλαβε. Σας παρακαλώ πολύ, μάθετέ το, δεν είναι κακό» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στην εκπομπή της Δευτέρας (6/3), ο παρουσιαστής επεσήμανε: «Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο… Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους και οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας… Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξανασυστηθούμε. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε! Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί» και πρόσθεσε:

«Εμείς που ζούμε και δεν είχαμε και συγγενείς, θα το ξεπεράσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι εγώ το Σαββατοκύριακο πήγα με τα παιδιά μου κι έφαγα, πήγαμε για μπάνιο. Η ζωή συνεχίζεται. Αλί από αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους… Που έχασαν τη ζωή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News