Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Δ. Σταμενίτης: Προτάσεις έργων στο Ταμείο Ανάκαμψης και για τα Κ.Υ. Κρύας Βρύσης, Σκύδρας, Αριδαίας και Άρνισσας


Συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τη Διοίκηση της 3 ης ΥΠΕ ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης ενημερώθηκε σήμερα από τον κ. Μπογιατζίδη για τις προτάσεις προς ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης έργων/παρεμβάσεων που αφορούν τα Κέντρα Υγείας του Νομού Πέλλας.

Ομοίως, όπως και για τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Πέλλας, στο πλαίσιο της χρηματοδότησης παρεμβάσεων στις υποδομές υγείας της χώρας από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, η 3 η ΥΠΕ έχει καταρτίσει κατάλογο προτάσεων για την αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας της περιοχής συνολικού προϋπολογισμού και για τις τέσσερις 6.400.000 εκ. ευρώ.

Συγκεκριμένα η πρόταση περιλαμβάνει:

1. Για το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης παρεμβάσεις 1,7 εκ. ευρώ

2. Για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας παρεμβάσεις 2 εκ. ευρώ.

3. Για το Κέντρο Υγείας Σκύδρας παρεμβάσεις 1,5 εκ. ευρώ.

4. Για το Κέντρο Υγείας Άρνισσας παρεμβάσεις 1,2 εκ. ευρώ.

Επιπλέον, όσον αφορά τις Νοσοκομειακές Μονάδες, στις προτάσεις, που γνωστοποιήθηκαν με προηγούμενο δελτίο τύπου του Βουλευτή, περιλαμβάνονται και προτάσεις ανακαίνισης των χώρων ΤΕΠ: α. για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών ύψους 988.449,47 ευρώ και β. για το Νοσοκομείο Έδεσσας ύψους 844.235,78 ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. Ένα μικρό νοσοκομείο στην Αριδαία σταμενιτη και όχι κέντρο υγείας. Τα έχουμε πει η Έδεσσα είναι μακριά. Ενίσχυση του εκαβ. Στην αλμωπιΑ από τύχη ζούμε. Ξυπνάτε επιτέλους και απετηστε υγεία. Αντε δήμαρχε ξύπνα επιτέλους ζήτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News