Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας πίσω από τον θάνατο του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη


Ο μηχανοδηγός Γιώργος Κουτσούμπος σκοτώθηκε στα Τέμπη ακαριαία. Είχε τρεις κόρες και ενώ θα μπορούσε να έχει βγει στη σύνταξη παρέμεινε στη δουλειά για να εκπαιδεύσει νέους συναδέλφους.

Ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας σκοτώθηκε ακαριαία στα Τέμπη, τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου και την Τρίτη 7 Μαρτίου, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του, θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία. Όπως αποκαλύπτεται ο άτυχος άντρας είχε ζητήσει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, επειδή ήθελε να επισκεφθεί τις δύο κόρες του, στη Θεσσαλονίκη που σπουδάζουν. Τα τελευταία χρόνια έδινε αγώνα για να βρει χρήματα, ώστε τα παιδιά του, που ήταν τα πάντα για εκείνον, να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

Την Τρίτη 07/03/2023, θα τελεστεί η κηδεία του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχείας, Γιώργου Κουτσούμπου που βρήκε τραγικό θάνατο στο σιδηδροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Στις 15:00 το μεσημέρι, η σύζυγος, οι τρεις κόρες του, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο «αντίο», στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα, στην Αμαλιάδα στην Ηλεία.

Στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου μίλησε στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Χρίστος Βασιλόπουλος. Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ αποκάλυψε ότι ο άτυχος μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας είχε ζητήσει αυτό το δρομολόγιο προκειμένου να βρεθεί κοντά στις δύο του κόρες που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη.

«Μου είπαν για παράδειγμα ότι ο μηχανοδηγός του μοιραίου τρένου, ο Γιώργος Κουτσούμπας, από την Αμαλιάδα, ζήτησε και πήγε σε αυτό το τρένο, επειδή τα δύο του κορίτσια σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη του μετάθεση στην πραγματικότητα. Και το τέλος της ζωής του» ανέφερε αρχικά ο Χρίστος Βασιλόπουλος και διευκρίνισε στη συνέχεια: “Μιλάω για τον μηχανοδηγό που ρώτησε, “βλέπω κόκκινο να περάσω;”, να περάσεις».

Από την πλευρά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τόνισε πως φίλος του μηχανοδηγού, τους είπε ότι ήταν να πάρει σύνταξη πέρυσι, αλλά έμεινε για να βοηθήσει τα κορίτσια του που σπουδάζουν, αλλά και να εκπαιδεύσει καινούριους.

Ο Χρίστος Βασιλόπουλος συνέχισε λέγοντας για τον κατηγορούμενο σταθμάρχη τα εξής: «Γιατί να είναι μόνος του; Αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα. Ο κανονισμός λέει πρέπει να είναι δύο. Πρέπει να ερωτηθεί λοιπόν ο προϊστάμενος του, ο επόπτης, ο επιθεωρητής, γιατί έβαλαν έναν άνθρωπο τριών μηνών να είναι μόνος του. Νύχτα…”».

«Επίσης αυτό σας το λέω ως υπονοούμενο, αλλά εδώ έχει ψωμί, να αναρωτηθούν, αν πριν από αυτό είχε κάνει άλλο λάθος ο συγκεκριμένος. Να μιλήσουν οι μηχανοδηγοί. Οι μηχανοδηγοί μιλάνε με τους σταθμάρχες, να ερωτηθούν όλοι οι μηχανοδηγοί της γραμμής για τους διαλόγους που είχαν με τον σταθμάρχη. Αν κάνουν μία έρευνα θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και όχι να λέμε η κακιά ώρα», τόνισε ακόμη ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News