Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Αποθέωση των Τούρκων για τους διασώστες της ΕΜΑΚ - Trend το «Ευχαριστούμε Ελλάδα» στο twitter


Την αποθέωση γνωρίζουν οι Έλληνες Πυροσβέστες και διασώστες της ΕΜΑΚ οι οποίοι έχουν σταλεί στην Τουρκία προκειμένου να βοηθήσουν στην ανάσυρση ανθρώπων που έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο σεισμός των 7,8 Ρίχτερ και αυτός τωμ 7,6 Ρίχτερ.

Οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας ευχαριστούν με κάθε τρόπο το πολύτιμο έργο των Ελλήνων διασωστών, ενώ από τα πρώτα trend στο twitter στην Τουρκία είναι το «Ευχαριστούμε Ελλάδα», με χρήστες να παραθέτουν εικόνες από τα όσα άφησε πίσω του ο σεισμός και τις προσπάθειες της 1ης ΕΜΑΚ.

«Θα σας θυμάμαι από αυτή την εικόνα και όχι από κάποιο πόλεμο πριν εκατοντάδες χρόνια» γράφει ένας χρήστης, παραθέτοντας φωτογραφία που Έλληνες και Τούρκοι μεταφέρουν ένα παιδάκι που έχουν βγάλει από τα συντρίμμια.

Η ελληνική ομάδα ενισχύεται τώρα και από τη 2η ΕΜΑΚ με 15 Πυροσβέστες, έναν σκύλο και 3 άτομα του ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News