Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

«Καρφί» Παπαδάκη για Πορτοσάλτε: «Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη, είσαι υπέρ των πλειστηριασμών» (ΒΙΝΤΕΟ)


Τη δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε, με την οποία τάχθηκε υπέρ των πλειστηριασμών, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην κοινωνία. Όπως ακούσω συναδέλφους για παράδειγμα που λένε “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών”. Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια λες “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών” και λες “δεν πα να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός”» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η Μαρία Αναστασοπούλου εξέφρασε την απορία για το αν όντως υπάρχει κάποιος που τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά «βεβαίως, συνάδελφός μας».

Σημειώνεται ότι ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας χθες για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, δήλωσε ότι επιθυμεί να συνεχίσουν και ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που σταματήσουν, τότε ο ίδιος δεν θα πληρώσει τη δόση του δανείου για το σπίτι του.

2 σχόλια:

  1. Αυτός νομίζει ότι είναι καλύτερος από τον Πορτοσαλτε, ο μέγας λαϊκιστης με τα σαχλα αστεία του. Όσο για τον Πορτοσαλτε έχει και λιγουλάκι δίκαιο, όχι πολύ, λιγουλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και φυσικα εχει δικαιο, ελεος με τους κυριους μπαταχτηδες ελεος με τους νεοπλουτους που κανανε σπιτια 300 τετραγωνικα και ζουν στα ισογεια για να καψουν λιγη θερμανση, ελεος με τους δηθεν που πηρανε 200 και 300 χιλιαρικα δανεια ενω δεν εχουν να ξυθουν και η ανασα τους τους μυριζει ξυνογαλα, ελεος ολοι εμεις να πληρωσαμε τα δανεια μας και αυτοι με την καλοχτενισμενη κεφαλη με φουλ στο Λακ να το παιζουν αδικημενοι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News