Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σκύδρας: Ανθρωπιστική βοήθεια για τις σεισμόπληκτες περιοχές Τουρκίας και Συρίας


Ο Δήμος Σκύδρας συμμετέχει στην πανελλαδική και διεθνή κινητοποίηση για την παροχή άμεσης και ουσιαστικής ανθρωπιστικής βοήθειας στις σκληρά δοκιμαζόμενες σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Για το σκοπό αυτό λοιπόν προσκαλούνται και παρακαλούνται πολίτες και φορείς να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, όπως: ιατροφαρμακευτικό υλικό, κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές. Προσοχή όχι τρόφιμα και νερό.

Λόγω της επείγουσας κατάστασης η συλλογή των ειδών αρχίζει από σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 από τις 08:30΄ έως τις 15:00΄ και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 από τις 08:30΄ έως τις 15:00΄.

Η συλλογή γίνεται στο Δημαρχείο Σκύδρας και στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλής.

Για περισσότερες πληροφορίες ή συνεννοήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄ απευθύνονται στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Ευφροσύνη Κρητίδου, τηλ.:6977485744 και 2381351876.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News