Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Η στιγμή που διασώστες στην Τουρκία δίνουν νερό σε εγκλωβισμένο παιδί κι εκείνο γελά (ΒΙΝΤΕΟ)


Την ώρα που χιλιάδες παιδιά παραμένουν εγκλωβισμένα κάτω από τα χαλάσματα κτιρίων σε Τουρκία και Συρία μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, οι διασώστες κατάφεραν να εντοπίσουν ζωντανό ένα μικρό παιδί, ενώ το βίντεο από τη στιγμή που το εντοπίζουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο μικρός Μοχάμεντ από τη Συρία παρέμεινε εγκλωβισμένος χωρίς φαγητό και νερό για πάνω από 40 ώρες στην πολυκατοικία που διέμενε στην Αντιόχεια της Τουρκίας. Εκεί, στα χαλάσματα της πολυκατοικίας οι διασώστες το εντόπισαν καλά στην υγεία του θαμμένο κάτω από μπάζα.

Οι άνδρες το πλησίασαν και του έδωσαν λίγο νερό με το καπάκι μπουκαλιού. Το παιδάκι βγάζει τη γλωσσίτσα του και γλείφεται, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το χαμόγελό του μόλις καταφέρνει να πιει λίγες γουλιές νερό…

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, αναπαρήγαγε το συγκινητικό βίντεο και γνωστοποίησε πως ο μικρός Μοχάμεντ απεγκλωβίστηκε με επιτυχία από τα ερείπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News