Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Χωρίς θέρμανση το Δημοτικό Σχολείο Ξιφιανής-Αλώρου - Διακόπηκε το μάθημα και ενημερώθηκαν οι γονείς


Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο Ξιφιανής και συγκεκριμένα στα τμήματα της Α' και Β' τάξης που στεγάζονται στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Αλώρου.

Συγκεκριμένα, ενώ τα παιδιά πήγαν κανονικά στο σχολείο τους για να παρακολουθήσουν το μάθημά τους, οι γονείς ενημερώθηκαν λίγο αργότερα να πάνε να τα πάρουν. Ο λόγος ήταν η βλάβη που άφησε χωρίς θέρμανση τις αίθουσες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από γονείς του σχολείου, είχε υπάρξει εγκαίρως ενημέρωση γι' αυτό το πρόβλημα, ωστόσο δεν είχε αποκατασταθεί.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News