Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Δ. Γιάννου: Όταν ξέρεις να διεκδικείς... - «Δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ και στο νέο ΕΣΠΑ», λέει ο Δήμαρχος Έδεσσας


Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου:

ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ...

Ο Δήμος μας, με γνώση, συνέπεια και σωστές κινήσεις, πρωταγωνίστησε και με ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την περιφέρεια πέτυχε πολλές εντάξεις στο προηγούμενο ΕΣΠΑ. Με τον ίδιο ζήλο, και με καλή προετοιμασία, δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ και στο νέο ΕΣΠΑ.

Με τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, με τον ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΖΑΜΤΖΗ και με τις τεχνικές μας υπηρεσίας, υπάρχει ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, είναι το εργαλείο, για να βρεθούν πόροι, φτάνει να είσαι ΓΝΩΣΤΗΣ και να ξέρεις να διεκδικείς.

ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ότι και ξέρουμε και μπορούμε, ΓΙΑΤΙ ήμασταν πάντοτε υπέρ της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ της ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ αυτή είναι η κουλτούρα μας, αυτή είναι και η πολιτική μας.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News