Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Αυτή είναι Δήμαρχος! Η Κ. Ιγνατιάδου έθεσε στον Απ. Τζιτζικώστα όλα τα σοβαρά ζητήματα του Δήμου Σκύδρας


Τη στιγμή που ο Δήμος Αλμωπίας έλαμψε δια της απουσίας του από τη σημαντική εκδήλωση για το ΕΣΠΑ στην έδρα της Π.Ε. Πέλλας, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου ήταν παρούσα και έθεσε στον Περιφερειάρχη όλα τα σημαντικά ζητήματα της Σκύδρας.

Για να μην αναρωτιέται κανείς, πως γίνεται και η Σκύδρα υλοποιεί τόσο σημαντικά έργα, ενώ η Αλμωπία μένει στο περιθώριο. Ο σεβασμός και η συνεργασία κερδίζονται μέσα από διεκδίκηση και αγώνα.

Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Παρουσίαση του ΕΣΠΑ της προηγούμενης περιόδου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κατά την οποία ο Δήμος μας με την ετοιμότητα του και τις τεκμηριωμένες μελέτες του, πήρε πολλά έργα και παρουσίαση του νέου ΕΣΠΑ της αυτοδιοικητικής περιόδου που έρχεται.

Η παρουσίαση έγινε από τον Περιφερειάρχη ΚΜ, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή και από τον αντικαταστάτη της κας Ωραιοπούλου.

Μας δόθηκε η δυνατότητα να επισημάνουμε εκ νέου τα προβλήματα της Σκύδρας και ειδικότερα την έλλειψη αντιπλημμυρικής θωράκισης της, την αδήριτη ανάγκη συντήρησης της τάφρου 66 και όλων των τάφρων και χειμάρρων που διέρχονται τη Σκύδρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News