Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Το παρασκήνιο πίσω από την 22χρονη που λέει ότι είναι η Μαντλίν - Τι δηλώνει η ιδιωτική ερευνήτρια της υπόθεσης


Στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η ιδιωτική ερευνήτρια που χειρίζεται την υπόθεση της Μαντλίν Μακάν, του τρίχρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία.

Η ιδιωτική ερευνήτρια αποκαλύπτει το παρασκήνιο των όσων έχουν έρθει στο φως τις τελευταίες ημέρες με τους ισχυρισμούς μιας 22χρονης κοπέλας από την Πολωνία που λέει ότι είναι η Μαντλίν.

«Η οικογένειά της δεν είναι χαρούμενη που το κορίτσι θέλει να μάθει την πραγματική του ταυτότητα»

«Το 2019 συνδέθηκα επίσημα με την υπόθεση της Μαντλίν Μακάν, όταν βρήκα στοιχεία σχετικά με έναν άνδρα ή τον ύποπτο της υπόθεσης στη Γερμανία. Είμαι επίσης ιδιωτική ερευνήτρια και μεταφυσική ντετέκτιβ. Βασικά, η πρόβλεψή μου ήταν ότι η Μαντλίν είναι ζωντανή», δήλωσε η ερευνήτρια.

«Όταν η Τζούλια Βέντελ ξεκίνησε να δημοσιεύει πράγματα σχετικά με την υπόθεση στο Instagram και παντού, άρχισε η ομάδα των ιδιωτικών ερευνητών μου να αναρωτιέται εάν είναι η αληθινή Μαντλίν ή όχι».

Η ιδιωτική ερευνήτρια δήλωσε στο «Πάμε Δανάη!» πως η σχέση της 22χρονης Τζούλια Βέντελ με την οικογένειά της δεν είναι καλή.

«Η οικογένειά της δεν είναι χαρούμενη που το κορίτσι θέλει να μάθει την πραγματική της ταυτότητα. Κατά τη διάρκεια των ερευνών μας καταλάβαμε ότι έχει βιαστεί όχι μόνο μία φορά, αλλά πολλές φορές. Δεν μπορούσε να βρει παιδικές φωτογραφίες της από την ηλικία των 6 μηνών έως 7 χρονών. Η μητέρα της Τζούλια, δεν θέλει καθόλου να συμμετέχει σε καμία συνέντευξη ή να αποκαλύψει οτιδήποτε για να γίνει τεστ DNA».

Τι λέει η οικογένεια της Μαντλίν

«Η Τζούλια είναι η Τζούλια. Είναι μία νέα κοπέλα που δεν έχει καλό παρελθόν και την ίδια ώρα έχει βιαστεί πολλές φορές, αλλά χρειάζεται βοήθεια. Όταν μου είπε ότι μία φωτογραφία που είδε από τον βιαστή ή τον ύποπτο βιαστή που πήρε την Μαντλίν πίσω στο 2017 ήταν η ίδια φωτογραφία που είχε η γιαγιά της στο σπίτι. Οπότε όταν ρώτησε γιατί είχε τη φωτογραφία αυτή στο σπίτι και ποιος είναι αυτός, αρνήθηκαν να απαντήσουν».

Όπως είπε η ιδιωτική ερευνήτρια, οι γονείς της Μαντλίν, Κέιτ και Γκάρι, θα ήθελαν να μάθουν ποια είναι η Τζούλια κι αν όντως είναι η Μαντλίν. «Η ψυχική υγεία της Τζούλια δεν είναι καλή αυτή τη στιγμή. Έχει λάβει πολύ αρνητικό feedback, πολλά αρνητικά λόγια και σχόλια. Επίσης, είναι νέα και ανώριμη και δεν θα εμπλακεί σε τίποτα και ειδικά με τα media που θα διαστρεβλώσουν τα λόγια της και θα τα αντικαταστήσουν με άλλα. Ακόμα θεωρούμε πως θα πρέπει να συνεχίσουμε την έρευνα», δήλωσε.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News