Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Φρίκη: Ανάγκασαν Ρομά να πει τα κάλαντα γονατιστός και του έβαλαν φωτιά


Δεν το χωράει ανθρώπου νους το άγριο bullying που υπέστη ένας άνδρας Ρομά με νοητικά προβλήματα στην Πάτρα, καθώς κάποιοι θεώρησαν αστείο να τον αναγκάσουν να πει τα κάλαντα γονατιστός και να του βάλουν φωτιά.

Όλα ξεκίνησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν ο 35χρονος Ρομά πήγε σε επιχείρηση αυτοκινήτων της Πάτρας για να πει τα κάλαντα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, κάποιοι θεώρησαν αστείο να τον υποχρεώσουν να γονατίσει και να πει τον κάλαντα. Ο άντρας, που σύμφωνα με το δημοσίευμα, αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, υπακούει και αρχίζει να λέει τα κάλαντα.

Τότε, κάποιος θεώρησε αστείο να του πετάξει μερικές σταγόνες εύφλεκτου υλικού, ικανές όμως να κάψουν ζωντανό τον άνθρωπο. Οι δράστες μάλιστα δεν δίστασαν να του βάλουν φωτιά, με τον άτυχο άνδρα να ουρλιάζει. 

Ευτυχώς κατάφερε γρήγορα να σβήσει τις φλόγες μόνος του…


Κάποιος από την παρέα δεν δίστασε να τραβήξει το άγριο bullying με τις τρομακτικές σκηνές σε βίντεο…


Ανέβασε, δε, το βίντεο με τον δημόσιο εξευτελισμό του Ρομά ως story στο λογαριασμό του στα social media.

Πηγή: pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News