Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Αρναούτογλου: Έρχονται χιόνια και στα πολύ χαμηλά υψόμετρα - Ποιες περιοχές και πότε θα ντυθούν στα λευκά


Ο καιρός θυμίζει, επιτέλους, χειμώνα. Μάλιστα, όπως προβλέπει ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου την επόμενη εβδομάδα θα… το στρώσει και σε αρκετές πεδινές περιοχές.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου την άλλη εβδομάδα, ο καιρός θα αγριέψει περισσότερο, καθώς τα μοντέλα «δίνουν» χιονοπτώσεις και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.

Στην παρουσίαση του καιρού για τη δημόσια τηλεόραση, ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι:

Μία πολύ ενδιαφέρουσα διάταξη για τους χιονόφιλους της παρέας εκτός των ορεινών περιοχών της ενδοχώρας αλλά και για εκείνους που μένουν σε περιοχές με πολύ χαμηλά υψόμετρα της κεντροβόρειας χώρας αρχίζουν και ψιθυρίζουν αρκετά προγνωστικά μοντέλα προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, προς τα τέλη δηλαδή του Γενάρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News