Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Δ. Κυριλίδης: Κατάφωρη η αδικία για τους καστανοπαραγωγούς της Πέλλας - Τους αφήνουν ξανά στην άκρη


Η κατάφωρη αδικία για τους αγρότες της περιοχής μας συνεχίζεται, καθώς, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θεωρεί μάλλον τους αγρότες της περιοχής μας κατώτερης κατηγορίας.

Η αρχή χρηματοδότησης έγινε ήδη πριν από λίγες μέρες με χρηματική ενίσχυση στους καστανοπαραγωγούς Πιερίας, με 590,4 χιλιάδες ευρώ, και ακολουθούν καστανοπαραγωγοί στη Λάρισα και την Αρκαδία, ενώ η Πέλλα παραμένει εκτός πλάνου!

Η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψην πως το βασικό εισόδημα για πολλούς κατοίκους είναι αυτές οι παραγωγές. Θα πρέπει να αποκατασταθεί η αδικιά εις βάρος των αγροτών της Πέλλας και να δοθεί ενίσχυση de minimis.

Δήμος Κυριλίδης

Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας

Μηχανικός Περιβάλλοντος και Γεωτεχνολογίας

ΕΛΛΗΝΕΣ - ΗλίαςΚασιδιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News