Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Καταγγελία από τον Βελόπουλο για τυμβωρυχία στο Μοναστήρι του Αρχαγγέλου (ΒΙΝΤΕΟ)


«Μυστηριώδεις» εκσκαφές διεξάγονται στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής Αρχαγγέλου Μιχαήλ Αλμωπίας εδώ και ημέρες, με κάτοικο του Αρχαγγέλου Αλμωπίας στην Πέλλα να καταγγέλλει στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή «Κόντρα στο Σύστημα» πως οι εκσκαφές πραγματοποιούνται παρουσία αστυνομικών, με την είσοδο για τους κατοίκους να έχει αποκλειστεί.

«Τίθεται θέμα στατικότητας του ναού και θέλουν να σκάψουν και άλλο… τι είναι αυτά τα πράγματα δηλαδή θα ρίξουν την εκκλησία για να βρουν χρυσό;» δήλωσε κάτοικος της περιοχής, προσθέτοντας πως «άμα πάμε να διαμαρτυρηθούμε, μάς απείλησαν ότι θα έρθουν τα ΜΑΤ».

Ακούστε την καταγγελία:

.  

Στις «μυστήριες» εκσκαφές, οι οποίες καταγγέλθηκαν στον Focus FM 103.6 από κάτοικο του Αρχαγγέλου Αλμωπίας, αναφέρθηκε σήμερα, κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Ακούστε όσα δήλωσε ο κ. Βελόπουλος στη Βουλή:

.  



Πηγή: focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News