Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου


Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αν ένα σχέδιο δράσης λείπει νωρίς σήμερα, η ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Είναι καλύτερο να προσέχεις για απρόσεκτες κινήσεις ή λόγια. Εάν έχεις πάρα πολλά πράγματα να διαχειριστείς δεν θα έχεις χρόνο για να εστιάσεις στον εαυτό σου. Ίσως είναι καλύτερο να αναλογιστείς και να καταλάβεις τι πραγματικά χρειάζεσαι ή θέλεις, επειδή το να χάσεις τον στόχο σου είναι μεγάλη πιθανότητα. Οι κοινωνικές και ερωτικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν μέσω επαγγελματικών συναλλαγών και δραστηριοτήτων.

Ταύρος

Οι διελεύσεις νωρίς σήμερα τείνουν να οδηγούν σε λανθασμένες εκτιμήσεις, είναι όμως καλές για να πιέσεις το μυαλό σου προκειμένου να βρεις λύσεις. Σκέψου ότι οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες δεν θα σε δικαιώσουν. Με την αυτογνωσία μπορείς να ανακαλύψεις τομείς της ζωής σου που χρειάζονται αναβάθμιση ή ιδιαίτερη προσοχή. Μια νέα προοπτική μπορεί να αναδυθεί. Η ανησυχία που προκαλείται σήμερα μπορεί να δώσει ενδείξεις για το τι μπορεί να λείπει από τη ζωή σου. Η συνειδητοποίηση της ευρύτερης εικόνας θα σε βοηθήσει να ευδοκιμήσεις, να έχεις την αίσθηση ότι φτιάχνεις την τύχη σου και χτίζεις την ευτυχία σου.

Δίδυμοι

Μπορεί να αναζητάς επίμονα περισσότερη απόλαυση ή νόημα νωρίς σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Η τάση είναι να στοχεύεις ψηλά ή να κυνηγάς πράγματα που δεν θέλεις ή δεν χρειάζεσαι πραγματικά. Προσωρινά τα προβλήματα των σχέσεων μπορεί να μεγεθύνονται αν οι προσδοκίες δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Νιώσε τις επιθυμίες σου και απόλαυσε τες, αλλά να είσαι προσεκτική με αυτές που είναι πολύ ξαφνικές ή υπερβολικές. Αυτή η περίοδος είναι μια από τις καλύτερες για να προσελκύσεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι.

Καρκίνος

Νωρίς σήμερα μοιάζει εύκολο να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε κακές αποφάσεις. Η εύρεση της χρυσής τομής μεταξύ της εκπλήρωσης των ευθυνών και της ικανοποίησης της επιθυμίας σου για εμπειρία και ενθουσιασμό μπορεί να είναι πρόκληση, είναι όμως εφικτή -με υπομονή και αυτογνωσία. Τα λάθη που γίνονται τώρα είναι πιθανό να οφείλονται σε υπερβολικές προσδοκίες και έλλειψη διορατικότητας, ιδιαίτερα στις σχέσεις ή τη δουλειά. Έχεις την τάση να βλέπεις την πιο κολακευτική πλευρά του συντρόφου σου ή των άλλων γενικά.

Λέων

Νωρίς σήμερα είναι καλύτερο να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου τα συνήθη όριά σου με την Αφροδίτη και τον Δία να συγκρούονται. Οι περιστάσεις φαίνονται να σε ενθαρρύνουν να τις ξεχάσεις και η κρίση σου μπορεί να είναι αδύνατη. Οι αποφάσεις που βασίζονται στη διάθεση της στιγμής είναι απίθανο να λειτουργήσουν προς όφελός σου. Υπάρχει μια τάση να δίνονται υποσχέσεις που είναι δύσκολο να τηρηθούν ή απλές δηλώσεις που οι άλλοι υπερεκτιμούν. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις και να απολαύσεις τις καθημερινές σου ρουτίνες με την Αφροδίτη να ξεκινά τη διέλευσή της στον ηλιακό 6ο οίκο σου.

Παρθένος

Νωρίς σήμερα η ανησυχία μπορεί να σε οδηγήσει στο να αναζητήσεις νέες απολαύσεις ή να κάνεις κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις. Προσπάθησε να παραμείνεις εντός των συνηθισμένων ορίων για καλύτερα αποτελέσματα. Η οπτική γωνία κάποιου μπορεί να είναι κατατοπιστική, αλλά είναι καλύτερο να αποφύγεις να επηρεαστείς από υποσχέσεις. Η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου σήμερα και είναι πιο εύκολο να προσελκύσεις ή να ενισχύσεις την αγάπη. Αυτή η διέλευση φέρνει ελαφρότητα, ζεστασιά και χάρη στη ζωή σου.

Ζυγός

Μπορεί να είναι δελεαστικό να αναλάβεις πολλά σήμερα, περισσότερα από ότι μπορείς να διαχειριστείς τελικά. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να συγκρούεται με τον Δία είναι εύκολο να ανατιναχτούν οι προσδοκίες. Ένα καλό μέτρο περιλαμβάνει το να ρωτήσεις τον εαυτό σου εάν θα μπορούσες να κάνεις αυτά τα πράγματα όταν τα επίπεδα ενέργειας και οι διαθέσεις σου δεν είναι στα καλύτερα τους. Για αυτό σήμερα προτίμησε πιο ήρεμες δραστηριότητες όπως το μαγείρεμα, τη διακόσμηση και τη βελτίωση της ατμόσφαιρας στο σπίτι.

Σκορπιός

Μια διέλευση Αφροδίτης – Δία νωρίς σήμερα μπορεί πολύ εύκολα να οδηγήσει σε βιαστικά συμπεράσματα ή να ρίξει τον εαυτό σου σε καταστάσεις χωρίς σκέψη. Πρόσεξε τον παρορμητισμό ειδικά με την αγάπη και τα χρήματα. Υπάρχει μια τάση να είσαι κάπως απρόσεκτη ή υπερβολική. Μπορεί να υπερεκτιμήσεις κάτι, εάν δεν είσαι προσεκτική. Η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα των επικοινωνιών σου αργότερα σήμερα, μένοντας εκεί μέχρι τις 2/1. Η συνεργασία μπορεί να είναι εξαιρετική και η κοινή χρήση ή η δημοσίευση ενός έργου, η προώθηση ενός σκοπού ή η επικοινωνία με έναν νέο φίλο μπορεί να είναι στο επίκεντρο.

Τοξότης

Νωρίς σήμερα θα μπορούσες να βιώσεις έντονα την επιθυμία να προχωρήσεις ή να απολαύσεις κάτι διαφορετικό, αλλά τελικά μπορεί να καταλήξεις να μην κάνεις τίποτα προς το παρόν. Μπορεί να έχεις καλές προθέσεις για νέες βελτιώσεις, αλλά αν τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά μπορεί να χάσεις γρήγορα το ενδιαφέρον σου. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να μετριάσεις τις προσδοκίες σου. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για παραγωγικότητα καθώς η τάση είναι να υπερβείς και να χάσεις την έμπνευση πολύ γρήγορα.

Αιγόκερος

Πρόσεξε μην ξεκινήσεις κάτι σήμερα, γιατί ίσως να απογοητευτείς λόγω της διέλευσης Αφροδίτης – Δία. Η καλή διάθεση ή η υπερεκτίμηση των συναισθημάτων και των δυνατοτήτων μπορεί να οδηγήσει σε δεσμεύσεις ή υποσχέσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Απόλαυσε τον εαυτό σου, αλλά μην εκφράσεις τα συναισθήματα σου πολύ γρήγορα. Η διάθεση σου βελτιώνεται όσο προχωρά η μέρα. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου σήμερα και θα τη φιλοξενήσεις μέχρι τις 2/1. Έτσι γίνεσαι πιο εκφραστική και σίγουρη για τα συναισθήματα σου.

Υδροχόος

Υπάρχει η τάση να το παρακάνεις ή να ξεπερνάς τα όρια σου νωρίς σήμερα. Είσαι πιο ευαίσθητη σε διαδικασίες που αισθάνεσαι βαρετές ή ανούσιες, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν κάποια ανησυχία. Αν και σίγουρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την ενέργεια για να κάνεις αλλαγές, προς το παρόν επειδή υπάρχει η πιθανότητα να βλέπεις τα πράγματα λίγο υπερβολικά, είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον εαυτό σου. Εάν σκοπεύεις να τηρήσεις τις αποφάσεις σου, τότε είναι η καλύτερη στιγμή να ψάξεις και να εξετάσεις νέες δυνατότητες.

Ιχθείς

Νωρίς σήμερα η τάση είναι να το παρακάνεις ή να μιλάς πολύ γρήγορα προκαλώντας μικρά προβλήματα. Ο Δίας στο ζώδιο σου βρίσκεται σε προκλητική όψη με την Αφροδίτη κάνοντας σε να θέλεις περισσότερα από τη ζωή σου. Σκέψου ότι ακόμη κι αν αποκτήσεις αυτό που θέλεις μπορεί να μην σε ικανοποιήσει αν δεν είσαι σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες. Η αυτοσυγκράτηση και η υπομονή μπορούν να σώσουν τη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News