Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Έκτακτη χρηματοδότηση 64 εκατ. ευρώ προς τους Δήμους για τη θέρμανση των σχολείων


Ο χειμώνας προμηνύεται δύσκολος και λαμβάνονται μέτρα προκειμένου να υπάρχει επαρκή θέρμανση στα σχολεία.

Νέα έκτακτη χρηματοδότηση, συνολικού ύψους 64 εκατ. ευρώ, στους Δήμους και τις Σχολικές Επιτροπές, για την αντιμετώπιση του αυξημένου ενεργειακού κόστους και την εξασφάλιση της θέρμανσης των σχολικών μονάδων, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη προηγηθεί, φέτος, η ενίσχυση όλων των Δήμων της χώρας με έκτακτη χρηματοδότηση συνολικού ύψους 218 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους καθώς και των σχολικών επιτροπών τους για τις δαπάνες θέρμανσης των σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News