Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Πιο ακριβά από φιλέτο τα πρώϊμα κεράσια (ΒΙΝΤΕΟ)


Κύμα ακρίβειας «σαρώνει» τη χώρα, καθώς οι τιμές σε καύσιμα και είδη πρώτης ανάγκης εκτινάσσονται, με τον πληθωρισμό τον Απρίλιο να αγγίζει το 10,2%, καταγράφοντας διψήφια ποσοστά μετά από 28 χρόνια.

Ενδεικτική της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά λόγω των συνεχών ανατιμήσεων είναι η τιμή στα πρώιμα κεράσια, όπου στα μανάβικα σε αρκετές περιπτώσεις αγγίζει ακόμα και τα 18 ευρώ το κιλό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι τιμές στα πρώιμα κεράσια στις λαϊκές αγορές κυμαίνονται από 5 έως 6 ευρώ, ενώ στα μανάβικα ξεκινούν από 7-8 ευρώ και φτάνουν ακόμα και τα 18 ευρώ το κιλό.

Σε μεγάλη λαϊκή αγορά της ανατολικής Θεσσαλονίκης μόλις 4-5 πάγκοι είχαν πρώιμα κεράσια, μία συνολική ποσότητα 100 κιλών και τα περισσότερα ήταν απούλητα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

3 σχόλια:

  1. Είδατε πόσο φτηνό είναι το φιλέτο επί ΝΔ; Φάτε φιλέτο. Αστε τα κεράσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακαρι να ειναι ετσι να βγαλουμε χρημα οι αγροτες εσυ αναρχοαπλητε συριζαιε βρασε στο ζουμι σου.

      Διαγραφή
  2. Ακόμα και στα κεράσια ψέματα προπαγάνδα τι να πως ο κάθε δήθεν ρεπόρτερ να Βγάλει την είδηση 18 ευρώ λέει το κερασι εγώ πριν λίγο σε μανάβικο τα πήρα 4.5 ευρώ πόσο ψέματα πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News