Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Αριδαία: Θεοφάνια χωρίς ρίψη του Σταυρού στο ποτάμι (ΒΙΝΤΕΟ)


Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου Αριδαίας η εορτή των Θεοφανείων, το πρωί της Πέμπτης (06.01.2022).

Συγκεκριμένα, τελέστηκαν η Θεία λειτουργία και ο μεγάλος αγιασμός στον Ιερό Ναό, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε η ρίψη του Σταυρού στο ποτάμι. Μια απόφαση που πάρθηκε από τον Μητροπολίτη, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου της περιοχής.

Δείτε το βίντεο:

.

5 σχόλια:

  1. καλυτερα γιατι στην Αριδαια οι μισοι πιστοι δεν φορανε μασκες και ειναι ανεμβολιαστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακόμα καλύτερα έτσι.Πιστοί είμαστε και Χριστιανοί.Γι αυτό προσέχουμε την πολύτιμη υγεία που μας έδωσε ο Κύριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ οι εμβολιασμενοι πιστοί δεν νοσούν δεν μεταδίδουν και φορούν πάντα μάσκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω ρε ψεκα πως εχει μια διαφορα ο ενας με τον αλλον, αλλα τα βοδια δεν καταλαβαινουν ουτε προκειτε να καταλαβουν....οπως και τα βοδια.

      Διαγραφή
    2. Σαν και σένα δηλ που χαρακτηρίζεις των εαυτό σου βόδι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News