Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Διαλύουν τη Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Γιαννιτσών


Δελτίο Τύπου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας για την δραματική αποδυνάμωση της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια ανοχής ή αναμονής. Πρέπει να μπει φρένο ΤΩΡΑ σε αυτήν την εγκληματική, την επικίνδυνη για την υγεία του λαού της περιοχής πολιτική.

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας προσκαλεί τους εργαζόμενους, τους συλλόγους και τα σωματεία, τους συνδικαλιστές, τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής, σε σύσκεψη στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στα Γιαννιτσά, το Σάββατο, 13 Νοέμβρη στις 11:00 π.μ., με την τήρηση όλων των μέτρων υγειονομικής προστασίας, για τον συντονισμό των φορέων της περιοχής και τον σχεδιασμό των επόμενων αγωνιστικών βημάτων ενάντια στην διάλυση τμημάτων των δύο νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της περιοχής, ενάντια στα σχέδια για συγχωνεύσεις και μετακινήσεις τμημάτων και κλινικών των νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών, για να απαιτήσουμε την ενίσχυση και ανάπτυξη των δύο νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της περιοχής.

Οι εκπρόσωποι των φορέων, οι συνδικαλιστές, οι εργαζόμενοι που θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη θα πρέπει έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή self test/Rapid test/PCR.



 

4 σχόλια:

  1. Τι λες ρε βλήμα 4,39. Όταν θα αρρωστήσεις πού θα σε πάνε; Άρα σχέδιο να κλείσουν τα περιφερειακά νοσοκομεία. Κ. Μητσοτάκη, να τα θυμάσαι αυτά που κάνεις. Βολευτάδες καλός ο μισθός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βολευτές βουλευταδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να παρουν άμεσα θέση οι βουλευτες μας , οι Δήμαρχοι ακόμα και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων. Δε μπορεί να παραιτείται ο διευθυντής της Παθολογικής για να ασκείσει πίεση και όλοι αυτοί βουλευτές ,Δήμαρχοι να παραμένουν στη θέση τους όταν καταστρέφουν τα 2 νοσοκομεία μας και άρα εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News