Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Σάλος με την ανάρτηση της Βόζεμπεργκ: «Τι θα γίνει και να μην μαγειρέψετε τρεις ημέρες;»


Έξαλλοι έγιναν οι χρήστες του Twitter με την ανάρτηση της ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ, με αφορμή τον καύσωνα.

«Ερώτηση ρητορική: Δηλαδή αν τρεις μέρες δεν βάλουμε πλυντήριο κ δεν μαγειρέψουμε κ αρκεστούμε σε σαλάτα φρούτα χυμούς κ σάντουιτς ή παραγγείλουμε μια πίτσα, ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ;;; Έλεος πια!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ευρωβουλευτής.

Σημειώνεται πάντως πως η ερώτηση της τονίζει πως είναι… ρητορική, εννοώντας πως η απάντηση είναι αυτονόητη.


 

4 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΣΠΙΤΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΩΜΕ ΑΠ ΕΞΩ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξαλοι λέει εγιναν οι χρήστες, ποιοί οι συριζαίοι; ο αριστερος βόθρος ξαναχτυπά και συσπειρώνει οτι ποιο χυδαίο υπάρχει στην πολιτική ζωή, συριζαίοι τεμπεληδες χαβαλέδες ακαμάτηδες αχρηστοι για την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι θα γινει; δεν γινετε; σε εκατονταδες σπιτια γνωριζω, και γιατι Βαφειαδη γινανε εξαλλοι; γι αυτο εγινε σεισμος στην χωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι τρεις πρώτοι στα σχόλια είστε η αιτία των μνημονίων και της κατάντιας στη χώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News