Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης - «Ιδού ο εγκληματίας» είπε φτάνοντας στην Ευελπίδων


Με χειροπέδες στα χέρια ο Νότης Σφακιανάκης στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του για κατοχή όπλου και κοκαΐνης. Νέα στοιχεία στο φως: ο έλεγχος που του έγινε ήταν στοχευμένος.

Σχεδόν 10 ώρες μετά τη σύλληψή του στο Ελληνικό και αφού πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο, ο Νότης Σφακιανάκης βρέθηκε, με χειροπέδες στα χέρια, στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο τον γνωστό τραγουδιστή στους καθιερωμένους ελέγχους που γίνονται στα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων κορωνοϊού.

Όταν όμως έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι είχε παράνομα ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα τέιζερ καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας, που από την πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών πρόκειται για κοκαΐνη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης όπου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για ναρκωτικά, παράνομη κατοχή όπλου και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News