Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Σάλος και αντιδράσεις για Κουρουμπλή: «Και οι Ελληνες της Μικράς Ασίας μπήκαν λαθραία στη χώρα»

Απίστευτες δηλώσεις

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι και και οι Έλληνες της Μικράς Ασίας μπήκαν ως λαθραίοι στην Ελλάδα.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό και σε μία προσπάθεια να υποστηρίξει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλέστηκε τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Μάλιστα όταν η δήλωσή του προκάλεσε αντιδράσεις εκείνος επέμεινε στη θέση του λέγοντας πως τρεις μέρες πριν την Μικρασιατική Καταστροφή είχε βγει διάταγμα από την κυβέρνηση που έλεγε πως οι Ίωνες θα μπουν μόνο αν έχουν διαβατήριο, αναφέροντας ότι «και τότε οι Έλληνες μπήκαν ως λαθραίοι γιατί τους… ζητούσαν διαβατήρια»!

13 σχόλια:

  1. Ακόμα και έτσι να έγινε από λάθος εκείνων των κυβερνήσεων, που δεν ήξεραν τι έκαναν αυτός ο παραλληλισμός είναι σωστός; Και μάλιστα από έναν Υπουργό; Αυτοί μας κυβερνάνε δυστυχώς φίλοι. Εφιάλτες στην κυριολεξία. Και όλα αυτά για να μην συμφωνούν ποτέ μεταξύ τους και έτσι να εξυπηρετούν την κουτάλα. Αίσχος χίλιες φορές. Ντροπή τους. Δεν είναι Έλληνες αυτοί, είναι εχθροί της πατρίδας μας. [κ. Βαφειάδη δεν βρίζω, σχολιάζω πολιτικά-ευχαριστώ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εσυ Κουρουμπλη λαθραια εισαι εκει που εισαι κ μαλιστα λες δημοσια ανακριβειες.Οι Μικρασιατες ειναι Ελληνες Χριστιανοι Ορθοδοξοι ανθρωποι εξυπνοι κ δουλευταραδες ηρθαν κουηαλωντας Πολιτισμο κ αξιες που μεχρι κ σημερα ασπαζομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επειδη ηταν χ.ο.;
      Τι σημαινει;
      Αν ηταν Ι.Χ.;

      Διαγραφή
  3. Α τωρα το ανακαλυψες πανιβλακα;
    Τι νομιζες οτι τους βαλαν απο τη vip θυρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβε καν ποιον λες και δημοσιευσε το σχολιο, ο πανιβλακας.

      Διαγραφή
    2. Axaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      Poion nomizei oti les paniblaka?
      Gatoni!

      Διαγραφή
  4. δυστυχώς πολύς κόσμος (σχολιαστές) έχουν πολύ μίσος μέσα τους.Αν είναι εφηβική τρέλα δεκτόν.αλλά αν δεν είναι...κρίμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού είναι Ελληνες Κουρουμπλή πώς μπήκαν λαθραία οιΈλληνες στην Ελλάδα! Τόσο καλά γνωρίζεις την ιστορία! Σε είχαμε και υπουργό! Πληρώναμε εσένα και τον βοηθό σου. Ντροπή σου από μια Ελληνίδα Μικρασιάτισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά τόσο πολύ χάσαμε την ταυτότητά μας; 10 σχολιαστές και ο ένας κοροιδεύει τον άλλον που λέει κάτι για την πατρίδα και το έθνος μας. Ντροπή μας. Εσύ μάλιστα που πιο πάνω γιουχαίζεις αυτούς που λένε για την Ελλάδα, σκέφτηκες πως θα ήσουν αν δεν υπήρχε αυτή σαν κράτος, έστω και με αυτό το χάλι των πολιτικών. Αν είσαι μεγάλος στην ηλικία και μουγγανίζεις έτσι κατά το πρότυπο των συγγενών σου΄, είσαι για κλάματα, αν είσαι μικρός τότε δεν έχεις ελπίδα να επιβιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουρουμπλη ο παππούς μου μια χαρά ήταν στην μικρά Ασία, δεν ήλθε στην Ελλάδα γιατί ήθελε. Τον υποχρέωσε η κυβέρνηση με το κόλπο της ανταλλαγής πληθυσμών να έλθει για να διώξουν τους τουρκους που βίαζαν κάθε μέρα την μάνα σου τουρκόσπορε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανταλλάξιμοι όχι λαθρομετανάστες από κει και πέρα ο καθένας όπως νοιώθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News