Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

«Ύπνος βαθύς» στο Δήμο Αλμωπίας και τις Απόκριες

Το μόνο που βλέπουμε μέχρι σήμερα, είναι η απόλυτη εσωστρέφεια σε όλα τα επίπεδα

Τη στιγμή που σε όλους τους Δήμους ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, στον Δήμο Αλμωπίας καμαρώνουν… για την ανυπαρξία κάθε είδους εκδηλώσεων.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει όπως ακριβώς ξεκίνησε και σε αυτόν τον τομέα: Όχι μόνο δεν προσφέρει το κάτι παραπάνω στους πολίτες, αλλά καταργεί και ότι καλό συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Όχι ότι γινόταν κάτι σπουδαίο, αλλά έστω ένα αποκριάτικο party ή μια εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη τα απολάμβανε ο κόσμος.

Σήμερα η πλήρης ανυπαρξία. Κανένας προγραμματισμός, καμία διάθεση για διοργάνωση ανάλογων ή και καλύτερων εκδηλώσεων. Όλα στον αυτόματο, παρά τα μεγάλα λόγια και τις βαρύγδουπες υποσχέσεις που ακούστηκαν προεκλογικά από το σημερινό Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση.

Το μόνο που βλέπουμε μέχρι σήμερα, είναι η απόλυτη εσωστρέφεια σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι η μόνη ενημέρωση που λαμβάνουν τα μέσα ενημέρωσης και οι πολίτες από το Δήμο, είναι κοινοποιήσεις ανακοινώσεων άλλων φορέων.

12 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κάνει επίδειξη θες να πεις. Σας γύφτικο σκεπαρνι καμαρώνει.

      Διαγραφή
  2. Για το τζάμπα είστε πρώτοι.τοσα προβλήματα και εσάς το μυαλό σας στα πανηγύρια. Που αφήσατε όλες της πομωνες χαλασμένες ούτε κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις πομονες θα τις φτιάξει ο λεβέντης. Θα πέσει πολύ κλάμα με αυτόν τον ανίκανο που κυβερνάει τον Δήμο μας. Δεν μπορεί να βάλει ούτε πετραδάκι.

      Διαγραφή
    2. Που κολλάει το καρναβάλι με τις πομονες;;;;;; την ανικανότητα σας μην την καλύπτετε με ηλιθιότητες.

      Διαγραφή
  3. εδώ δεν έχουμε καθαρό νερό να πιούμε τα καρναβάλια σκέφτεστε συμπολίτες? τι τρόπος σκέψης είναι αυτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά από 4 χρόνια έβγαλες φωνή για το καρναβάλι ; Με τον προηγούμενο δήμαρχο ούτε σε ένοιαζε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γτ πρώτη φορά είναι; πες μας από ποτέ έχει να γίνει καρναβάλι; γτ όλο το φταίξιμο τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ειστε τρελοί? Τα καρναβαλια μας μαραναν. Δεν κοιταμε τα χαλια που έχει ο δημος μας... Και κατι αλλο, ποσα χρόνια έχει να γίνει καρναβάλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περικλεια οι ανάγκες αλλάζουν μετά
    Πολλά παιδιά άλλες συνθήκες άλλες
    ανάγκες του πληθυσμού χρειάζονται
    ανολογες δομές και η πολιτεία δίπλα μας με έργα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε αυτός δεν έχει λεφτά να πληρώσει υπαλλήλους, καρναβάλια θα κάνει; Μην κοιτάτε εσείς που τα κάνατε όλα γιατί σας άρεσαν τα πανηγύρια και η κάμερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γενικότερα σαν πολίτες οφείλουμε να επιλύουμε πιο κρίσιμα θέματα, με ουσιώδη χαρακτήρα. Το καρναβάλι καλύπτει ένα μέρος της διασκέδασης αλλά δεν θεωρείται τόσο απαραίτητο. Σε περίπτωση μην πραγματοποίησης του δεν "θα χαθεί και ο κόσμος". Αλλά με αυτή την συμπεριφορά της κοινωνίας μας επιβεβαιώνω μέρα με την μερα ότι δίνουμε βάση σε ζητήματα που δεν είναι τόσο σημαντικά. Βέβαια, έτσι ήταν και πότε δεν θα αλλάξει η νοοτροπία ενός τόπο από την στιγμή που δεν εξελίσσεται η κοινωνία της και πόσο μάλιστα, ειδικότερα οι πολίτες της.
    Τέλος, για όσο ακόμα θα υπάρχουν αυτές οι πολιτικές κόντρες, οι οποίες εν μέρει και αυτές δεν επιτρέπουν την συστηματική και προοδευτική αλλαγή της Αλμωπίας, αυτή η μικρή κοινωνία θα μένει στάσιμη, όπως παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News