Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Σκύδρα: Ενδιαφέρουσα ομιλία για τον παιδικό καρκίνο (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Μία άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία, με θέμα: "Αλήθειες και μύθοι για τον παιδικό καρκίνο" συνδιοργάνωσαν ο σύλλογος γυναικών Σκύδρας "Η ΣΚΥΔΡΑΙΑ" και ο σύλλογος καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων, με ομιλήτρια τη Dr Βάσω Σίδη- Φραγκανδρέα, παιδίατρο αιματολόγο- ογκολόγο τ. Διευθύντρια Παιδοογκολογικού τμήματος ΓΝΘ Ιπποκράτειο.

Η γιατρός παρουσίασε όλες τις πτυχές και επιπτώσεις της ασθένειας και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ψυχοκοινωνική υποστήριξη του παιδιού.

Δυστυχώς ο καρκίνος είναι μία δύσκολη ασθένεια για όλους, πόσω μάλλον για τα παιδιά, το μέλλον του κόσμου όλου, που η μόνη υποχρέωση που έχουν στην τρυφερή ηλικία που βρίσκονται, είναι να είναι χαρούμενα, να μορφώνονται, να παίζουν, να μαθαίνουν ευχάριστα τη ζωή..

Η ενημέρωση, η γνώση, η πρόληψη σώζουν ζωές..

Όλοι έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε για το Θείο Δώρο της ζωής μας..όλοι πρέπει να γνωρίζουμε!

Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα την πρόεδρο του ΔΣ του συλλόγου γυναικών Σκύδρας, κα Ελπίδα Κωνσταντινίδου, όπως και όλο το ΔΣ της ΣΚΥΔΡΑΙΑΣ, για την πρωτοβουλία πραγματοποίησης της εκδήλωσης, αλλά και για όλες τις σπουδαίες κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις τους, να συγχαρώ την πρόεδρο του συλλόγου καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων κα Δανάη Τριγωνάκη, που κάθε φορά μας συγκινεί με το λόγο της..

Μακάρι να ρθει εκείνη η μέρα που ο καρκίνος θα αντιμετωπίζεται σ όλες του τις μορφές και σ όλες τις ηλικίες, ειδικά στα παιδιά και στους νέους...μακάρι να ρθει η μέρα που θα σταματήσουμε να πονάμε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα που έφυγαν νωρίς εξ αιτίας του καρκίνου...

Κατερίνα Ιγνατιάδου
Δήμαρχος Σκύδρας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News