Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

«Πρασινίζουν» οι δρόμοι της Σκύδρας (ΦΩΤΟ)

Ευχόμαστε το πρασίνισμα να συνεχιστεί σε όλους τους δρόμους

Με μεγάλη χαρά βλέπουμε αυτές τις ημέρες συνεργεία του Δήμου να φυτεύουν μανόλιες κατά μήκος της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου! Ίδια δέντρα φυτεύτηκαν πέρυσι κατά μήκος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Κάπως έτσι πρασίνισαν οι δύο μεγάλοι κεντρικοί δρόμοι της πόλης μας. Ευχόμαστε το πρασίνισμα να συνεχιστεί σε όλους τους δρόμους. Αυτό ήταν και ένα από τα κύρια θέματα της συζήτησης-γνωριμίας που είχαμε κάνει με την δημοτική αρχή.

Είμαστε εδώ αν χρειαστεί να βοηθήσουμε εθελοντικά π.χ. φύτεμα, πότισμα ή οτιδήποτε άλλο.

2 σχόλια:

  1. μπραβο Κατερινα, θαλεγα να αναλαβεις και την Αριδαια με τη βρωμα και τη δυσοδια που επικρατει, με σπασμενα φωτιστικα παμπαλαια, μια εικονα καταληξη των απαραδεκτων που κυβερνουν αυτον τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κατερίνα είναι μια μοναδική και ανεπανάληπτη. Είναι πρώτη σε όλα. Είναι η καλύτερη. Είναι δήμαρχος με πρόγραμμα και με όραμα. Είναι άνθρωποςανθρωπος και μετά δήμαρχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News