Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Συμμετοχή του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας σε Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες (ΦΩΤΟ)

Συμμετοχή του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ «ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ» σε Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη για έκτη συνεχή χρονιά, με την έγκριση του ΥΠΑΙΘ διοργάνωσαν τους πανελλήνιους μαθητικούς Αγώνες Τέχνης, από την Πέμπτη, 20 έως και το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020.

Οι Αγώνες Τέχνης 2020 αναμεταδόθηκαν ζωντανά από το κανάλι Livemedia.gr. Στους αγώνες συμμετείχαν 700 μαθητές από 49 σχολεία. Την Αλμωπία εκπροσώπησε επάξια το 1 ο ΕΠΑΛ Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου».

Η μουσική δίνει ψυχή στις καρδιές και φτερά στη σκέψη σύμφωνα με τον Πλάτωνα. Σήμερα τα παιδιά μας, στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες μας ταξίδεψαν. Μας συγκίνησαν, μας ενθουσίασαν, μας διασκέδασαν, μας έκαναν περήφανους

Ιβάν Μπίνο,Έλεάννα Σαβρανίδου, Βαγγέλη Λιούγα, Δήμητρα Χρυσίδου ,Χρήστο Μπίνο συγχαρητήρια!!!!

Εθελοντική ομάδα 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ "ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ"

Το ταξίδι συνεχίζεται...




1 σχόλιο:

  1. Μπραβο παιδια συγχαρητηρια σε εσας και στους καθηγητες σας να σας χαιρεται η οικογενεια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News