Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Οι εντυπωσιακές πόζες της Θ. Τζάκρη στην Αμερική (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες

Στην Αμερική βρίσκεται η Θεοδώρα Τζάκρη, στα πλαίσια του Transatlantic Forum for NATO που πραγματοποιείται στην Ουάσιγκτον. Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε στους λογαριασμούς της τις παρακάτω φωτογραφίες.




7 σχόλια:

  1. γιασου ρε ντορκα και ασε τον πίθικο να βράζει στο ζουμί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρούλα σε ψηφίζουν τα ντορκάκια σου, ιδιαίτερα στην Έδεσσα και Αριδαία για να κάνεις τις φιγούρες σου στα αλλοδαπά και στα ημεδαπά σάιτ. Μια χαρά τους δουλεύεις με τα φινετσάτα φορέματα και λουκ και πομπώδη άρθρα σου πάλι στα σάιτ με το δήθεν ενδιαφέρον σου για την αγροτιά τους δρόμους τα πανεπιστήμια και ένα σωρό άλλα δελεαστικά ναι μεν, ανέφικτα δε. Καλά κάνεις. Βρήκες και κάνεις. Ας το σκεφτούν τα προηγούμενα που είπα ντορκάκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μας πήρες τα μυαλά, ομορφες βουλευτίνες θέλουμε και οχι χιμπατζήδες με γυαλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ψήφους εκλέχτηκε η γυναίκα.Κάποτε είχαμε πολιτευτάδες και χωρίς ψήφο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί πρώην, τώρα δεν είμαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News