Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Δ. Σταμενίτης: «Ο Ν. Πέλλας στη ρύθμιση για την αναστολή καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών»

Δελτίο Τύπου

Υπεγράφη από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο Απόστολο η απόφαση για παράταση και αναστολή της καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών προς τις ΔΟΥ για όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα και αφορά όλες ανεξαιρέτως τις περιοχές του Νομού Πέλλας (Δήμος Αλμωπίας, Δήμος Έδεσσας, Δήμος Πέλλας και Δήμος Σκύδρας).

Αναφορικά με το ζήτημα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης σημείωσε: «Η εξέλιξη αυτή είναι η υλοποίηση ενός δίκαιου αιτήματος για τη συμπερίληψη του Νομού Πέλλας στο συγκεκριμένο μέτρο ελάφρυνσης. Είναι μια ρύθμιση που στοχεύει στην ανακούφιση των κατοίκων των περιοχών που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιουλίου».

3 σχόλια:

  1. Το χαρακίρι θα το κάνω σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον έχετε άγρια μεσάνυχτα,δεν ωφελεί και δεν ανακουφίζει κανέναν.Δεν φανταζόμουν τους βουλευτές μας τόσο άσχετους και επιπόλαιος.Ρωτηστε την εφορία και θα δείτε ότι όλες οφειλές θα πληρωθούν στο τέλος Ιανουαρίου του 2020.Κρίμα τόσα δελτία ,τόσες φωτογραφίες, τόσο ανταγωνισμό μεταξύ σας,Και όλα αυτά για το ΤΊΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News