Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας Πέτρου Περδικάτση στο Δήμο Αλμωπίας

Δελτίο Τύπου

Σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Δήμο Αλμωπίας, από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ.Πέτρο Περδικάτση.

Τον νέο ΑΔ υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης Χρήστος μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Βέσκο Δημήτριο, τους αντιδημάρχους κκ. Κετικίδη Ιωάννη, Σέλκο Ιωάννη, Γιάντση Δημήτριο και Χατζηγιαννίδη Χρήστο, τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Τάκη Λιούγα και Σταύρος Αναστασιάδης, την δημοτική σύμβουλο κ. Νάνου Πολυξένη καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αριδαίας – Υδραίας κ. Ταρασίδης Θεόδωρος και ο κοινοτικός σύμβουλος κ. Θεολόγος Αρζόγλου.


Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο ΑΔ ενημέρωσε τον δήμαρχο για τα υπάρχοντα ζητήματα ασφαλείας στην Αλμωπία και τα βήματα επίλυσής τους. Από την μεριά του ο δήμαρχος και οι αιρετοί συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας και κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους.

Στο τέλος της επίσκεψης ο κ. Μπάτσης δώρισε στον νέο ΑΔ δύο βιβλία με θέμα την ιστορία της Αλμωπίας, αυτό του κ. Μπίνου Χρήστου με τίτλο Στον Ίσκιο του Καϊμακτσαλάν καθώς και του κ. Καρατζόγλου Τάσου με τίτλο Η Αλμωπία στο διάβα των αιώνων.

Κλείνοντας την συνάντηση, ο Δήμαρχος και ο ΑΔ, ευχήθηκαν αμφότεροι καλή επιτυχία για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων.

16 σχόλια:

  1. τον λιουγα και τον αναστασιαδη γιατι δεν τους γραφει το δελτιο του δημου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέτρο όλο στο γυαλί είσαι τι συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήτανε παράδοξο ο ΑΔ να μην έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, τς Αλμωπίας. Αυτά τα λέει όταν είναι μόνος του Με την ανάληψη των καθηκόντων του πήρε τα δύο αυτοκίνητα και την μια Μοτοσικλέτα από το Α.Τ και τα έδωσε στο Τ.Σ.Φ
    Αριδαιας. Αυτό είναι το σχέδιο του .Κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γκρινιάζει αυτός που τα έχασε μάλλον...

      Διαγραφή
    2. ε και φυσικα ρε λαγονικό, ποιος θα γκρίνιαζε ο τενεκετζής με της σόμπες;

      Διαγραφή
  4. Και καταργεί το ΤΣΦ με τις διαταγές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια
      Υπάρχει συνοριακό τμήμα στην Αριδαία?
      Και αν ναι με ποιο σκοπό και ποιο.αντικείμενο?
      Πρόβλημα με αλβανούς και λοιπούς δεν έχουμε πλέον.
      Οπότε η πηγαιντε εκεί που υπάρχει πρόβλημα η πάρτε απο ενα μπλοκάκι και βαλτε τάξη στην Αριδαία.

      Διαγραφή
    2. Και πολυ καλά σας έκανε .
      Και άργησε κιόλας

      Διαγραφή
  5. Αρε καραμητροι μια ζωη δουλοπρεπεις ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε 9.28 αυτός που τα έχασε δεν έχει λόγο να γκρινιάζει , αυτός που τα πήρε ποιον εξυπηρετεί. Μήπως ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των πολιτών της Αλμωπιας , η για να τιμωρήσει κατά την γνώμη του ο ΑΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ενδιαφεροσαστε για την ασφάλεια και την ευταξία στην Αριδαία θα κάνατε κάτι και εσείς

      Διαγραφή
  7. Τα αυγά είναι για να τα τρως. Όταν μιλάμε για θεσμό Α.Δ. δεν είναι για χα χα .Ας είναι Στης για όλους και όχι για μια μερίδα. Έχει ο καιρός γυρισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμενε τα γυρίσματα για να γυρίσετε στην ανυπαρξία τότε.

      Διαγραφή
  8. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ . ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΜΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News