Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Αριδαία: Επιτυχημένη η βιβλιοπαρουσίαση του Διογένη Αϊνατζή (ΦΩΤΟ)

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση που διοργάνωσαν οι Εκδόσεις «Ινφογνώμων», το Τμήμα Βιβλιοθήκης «Λάζαρος Επιγαρίδης» της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας και ο συγγραφέας του βιβλίου «Εν χορδαίς λύρας» Διογένης Αϊνατζής.

Για το βιβλίο μίλησαν ο συγγραφέας, καθώς επίσης και ο δάσκαλος – εκπαιδευτής ποντιακής διαλέκτου Κοσμάς Τσίναλης και ο εκδότης Σάββας Καλεντερίδης.

Την εκδήλωση συντόνισε η φιλόλογος και γενική γραμματέας της Ε.Λ. Αλμωπίας Παρθένα Ελευθεριάδου, ενώ μουσικά την πλαισίωσε ο λυράρης Χρήστος Χρήστου.
 
Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:



























1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον εκπληκτικό Λυράρη για την πετυχημένη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του εκμάθησης της Ποντιακής Λύρας. Συγκινημένος, με βουρκωμένα μάτια, έβλεπα τους επίδοξους μαθητές του Δασκάλου Διογένη Αίνατζή, να συνεχίζουν με πάθος, άψογη τεχνική, τον χειρισμό της Λύρας που τόσο όμορφα και εύστοχα τους δίδαξε. Ευάγγελος Μπεγλόπουλος του Δημητρίου (Ποιητής της Αλμωπίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News