Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Συντήρηση χρειάζεται ο δρόμος Αριδαία - Δωροθέα (ΦΩΤΟ)

Αναφερόμαστε στον λεγόμενο δρόμο της Αγίας Παρασκευής

Ένας από τα πολυσύχναστα τμήματα αγροτικής οδοποιίας, είναι ο δρόμος που συνδέει την Αριδαία με την Δωροθέα. Αναφερόμαστε στον λεγόμενο δρόμο της Αγίας Παρασκευής.

Πρόκειται για ένα τμήμα, που ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες έχει μεγάλη κίνηση, όχι μόνο από οχήματα αλλά και από πεζούς ή ποδηλάτες που τον επιλέγουν για τον περίπατο τους.

Ο συγκεκριμένος δρόμος είχε συντηρηθεί πριν μερικά χρόνια, ωστόσο είναι αναγκαία μια νέα πιο ολοκληρωμένη παρέμβαση, που θα βελτιώσει την προσβασιμότητά του.

Είναι σημαντικό να υπάρξει σχετική μέριμνα, ενώ είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι στο προεκλογικό πρόγραμμα της νέας Δημοτικής Αρχής συμπεριλαμβάνεται και η κατασκευή πεζοδρομίων και ποδηλατοδρόμου από Αριδαία προς Δωροθέα, Υδραία και Πιπεριά.



8 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΡΕ ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ...…………………………………………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΣΣΣΤ ΜΗ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΕ, ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΕ, ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Εσύ 11:40 που ήσουν πέντε χρόνια. Μάλλον ξέρουμε πού ήσουν. Τα τρία χρόνια στην καρέκλα του αντιδημάρχου και τα δύο στο αντάρτικο. Ωραία πορεία.....

      Διαγραφή
    3. να σου πω εγω που ήτανε, σταθερός στης απόψεις και θέσεις του, ακους Μακεδονομαχε; αντε πάνε αλλαξε λάδια στο τρακτέρ γίδι.

      Διαγραφή
  2. Σταυρακη 15 μερες πριν φυγει ο κολλητος σου ανακαλυψες την....σεληνη.. ετοιμαζεσαι για αντιπολίτευση σιγα σιγα.. αλλα δεν τρωμε πια σανο.. σε ξερουν και οι πετρες πια.. ανεβασε το σε παρακαλωβ.. μην γινεααι ερτ και ακριβοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ατακά....θα λες παρακαλώ και θα εχεις δικαίωμα να διαβάζεις τα σχόλια σου, ετσι λεβέντη μου, ευγενικό σε θέλω.

      Διαγραφή
    2. Ο Βαφειάδης δεν παει όπου φυσάει ο άνεμος σας τον Μπάτση. Τρία χρόνια αντιδήμαρχος μαζί με κετικιδη και μόλις έχασαν την καρέκλα πήγαν απέναντι..ο Βαφειάδης ξέρει να στηρίζει την άποψη του. Υπήρχε και πριν από τον Μπάτση και θα υπαρχει και μετά. Εσύ κλάψε όσο θες.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News