Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Έλενα Ράπτη: Παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της (ΦΩΤΟ)

Μια λιτή τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Remake της ταινίας «Ο Σωματοφύλακας» με τον Kevin Costner και την Whitney Houston, αλλά με happy ending γάμου, για την Έλενα Ράπτη που βρήκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και ένωσαν τις ζωές τους σε μια λιτή τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μυστήριο έγινε τον Μάιο σε μια εκκλησία της Θεσσαλονίκης και έμεινε κρυφό αφού το ζευγάρι θεώρησε πως δεν έπρεπε να «παίξει» ως είδηση μέσα στις εκλογές, κρατώντας την ιδιωτική ζωή της Έλενας και του Κίμωνα μακριά από την πολιτική και τους φωτογραφικούς φακούς. Κουμπάροι δύο στενοί φίλοι, διακοπές λίγων ημερών στην Χαλκιδική (που αλλού!) και σε λίγες μέρες ξανά στις υποχρεώσεις της βουλής που πλέον μετρά την Ωραία Ελένη στο club των παντρεμένων!

Με το χαμηλό προφίλ των νεόνυμφων μάλλον δε θα πρέπει να περιμένουμε ειδήσεις. 



1 σχόλιο:

  1. Καλά έκανε. Τελετές τέτοιου είδους δεν χρειάζεται να μολύνονται από παπαράτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News