Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Δημήτρης Πασόης: «Με λύπη μου εγκαταλείπω αυτά τα έδρανα»

Την περίοδο 2010-2014 διετέλεσε Δήμαρχος Αλμωπίας, ενώ την περίοδο 2014-2019 (μέχρι και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο) είναι επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης

«Με λύπη μου εγκαταλείπω αυτά τα έδρανα. Για 9 χρόνια επιτέλεσα το καθήκον μου και ακόμα περισσότερα, στο μέτρο του δυνατού».

Αυτά ήταν τα λόγια του Δημήτρη Πασόη, κατά τη διάρκεια της πρώτης Συνεδρίασης του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου μετά τις εκλογές.

Ο κ. Πασόης συνεχάρη το νέο Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση και του ευχήθηκε καλή δύναμη. Παράλληλα, αξιοποιώντας και την προσωπική του εμπειρία όταν είχε χάσει στις εκλογές και είχε κληθεί να διοικήσει για λίγους μήνες ακόμα μέχρι την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής, ζήτησε από το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους να μη χαλαρώσουν, καθώς όπως είπε τα προβλήματα τρέχουν. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Πασόης, δεν θα συμμετέχει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς δεν ήταν υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές.

Την περίοδο 2010-2014 διετέλεσε Δήμαρχος Αλμωπίας, ενώ την περίοδο 2014-2019 (μέχρι και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο) είναι επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης.

2 σχόλια:

  1. Δημητράκη μόλις θα βγεις έξω από την αίθουσα, είναι σίγουρο πως θα χαρείς. Σε κούρασαν και κούρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη
    εισουν ωραίος σε πολλά αστούς να λένε και ασ μη γνωριζόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News