Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Χρήστος Γεωργίου σε Σάκη Χατζηδημητρίου: «Ποια η θέση σας για την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών;»

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Γεωργίου

«Ποια η θέση του συνδυασμού και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του για την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία έφερε και ψήφισε ο Σύριζα;».

Αυτό είναι το ερώτημα που έθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γεωργίου, μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία έγινε γνωστό ότι για το Δήμο Αλμωπίας στηρίζει τον συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Γεωργίου:

25 σχόλια:

  1. Δεν είναι δουλειά των δημάρχων να λύσουν το μακεδονικό
    Η δουλειά των δημάρχων είναι να κάνουν έναν καλύτερο Δήμο, μια καλύτερη αλμωπια.. Γι αυτά ρώτα τους βουλευτές.. Δεν σας τιμά σαν υποψήφιος να προσπαθείτε να μειώσετε τον αντίπαλο με τέτοιου είδους αναρτήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή η ικανότητα του επόμενου δημάρχου κρίνεται από το αν είναι υπέρ ή κατά της συμφωνίας των Περσών.
    Ο δήμαρχος δεν κάνει εξωτερική πολιτική αυτό είναι αρμοδιότητα μόνο της εκλεγμένης κυβέρνησης και της Βουλής.
    Καταθέστε προτάσεις για τον τόπο και ΑΦΉΣΤΕ τα εθνικά θέματα στην άκρη μόνο κακό κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτος μπορει να μην συμφωνει ρε ΓΕΩΡΓΙΟΥ με την συμφωνια.η μπορει να συμφωνει εσενα τι σε πειραζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πειραζει εμας ομως τους πολιτες της Αλμωπιας!Μπραβο Χρησταρα

      Διαγραφή
  4. Του σακη η θεση εναι να γινη δημαρχος εστω και με τον διαβολο ο δημοκρατικος λαος της αλμωπιας εχει πολυ μυαλο και θα ψηφηση νεο δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαντάσου και πόσα σχόλια δεν αφήνεις να ανέβουν, Σταυρό..!! Κάντε πολιτική και όχι μικρό πολιτική..!! Λέτε πως πρεσβεύετε το νέο και το καινούργιο με παλιές όμως και ξεπερασμένες τακτικές...!! Ο κόσμος βλέπει και κρίνει..!! Ο Χδημητριου έχει ήθος και αυτό σας τρομάζει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το ήθος που είχε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Πώς το λέγανε....Α ναι ηθικό πλεονέκτημα!

      Διαγραφή
  6. Τι λέτε βρε ανίδεοι; αν τον υποστήριζε η ΧΑ θα είχατε πρόβλημα τώρα που τον υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχετε πρόβλημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έφερε μόνο την Συμφωνία των Πρεσπων έκανα μεγάλες γκάφες σε όλους τους τομείς. Αυτά που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνα για την περιοχή μας Όχι ότι τα άλλα κόμματα είναι καλύτερα αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ το τερμάτισε τόσο με τα ψέματα όσο και με τη Δημοκρατία. Εμένα δεν μου χρειάζεται ένας Δήμαρχος που έχει σχέση με αντιδημοκρατικά καθεστώτα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Μακεδονία είναι μια, ελληνική και ορθόδοξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ? ΟΡΘΟΔΟΞΗ???ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    2. Ενταξει τωρα μπορεις να ξυπνησεις.Αφου ξυπνησεις μπορεις να σκεφτεις μονος σου ποιος πουλησε την μακεδονια μας

      Διαγραφή
  7. Χατζηδημητρίου όι δυνοσαυροι πείνασαν όλοι μαζί αυτός και Με τόν διάβολο Πάει εξωωώωωω λα....α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΣΑΚΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ..ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.. ΠΑΙΞΕ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σακης αρχικα δεν μιλαει και δεν συζηταει με τον κοσμο ας ξεκινησουμε απο εκει αντε σπιτι σου τωρα Γεωργιου κρατα γερα!

      Διαγραφή
    2. Χρηστο μας κανεις υπερηφανους ξερουμε πολυ καλα τι εχεις προσφερει στον τοπο μας !

      Διαγραφή
    3. Γεωργιου σε φοφουνται μην ανησυχεις θα φανουν ολα!

      Διαγραφή
  9. Φτιάξε την Πομόνα στο θεοδωράκι και άσε την συμφωνία τον Πρεσπών για το Υπουργείο Εξωτερικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο τενεκες! Που εμαθες ιστορια ρε τραχανα και ζητας και δηλωσεις;
    Αϊ σα περα ορε γιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή κύριε Νικολαΐδη, κατά τη γνώμη σας, η θέση του υποψηφίου Δημάρχου για ένα τόσο ευαίσθητο εθνικό θέμα, δε θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον ψηφοφόρο της περιοχής μας. Ξέρετε, αυτή είναι η περιοχή που κινδυνεύει εθνικά. Δεν είναι ο Δήμος Λαρισαίων, ούτε ο Δήμος Σπάρτης για να μην έχει ενδιαφέρον. Ακόμη και η εθνική αντιπροσωπία στη βουλή, ακόμη και οι διπλωμάτες στο υποργείο εξωτερικών, τον παλμό αυτής της περιοχής και των κατοίκων της αφουγκράζονται πριν αποφασίσουν.
    Όλοι... πλην των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Που έχουν ρευστή συνείδηση και δε νοιάζονται για το πως αισθάνονται οι Έλληνες εδώ πάνω.
    Ε λοιπόν μας ενδιαφέρει η άποψη του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ , του κυρίου Χατζηδημητρίου δηλαδή. Τώρα που οι μάσκες έπεσαν και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ με τον πιο επίσημο
    τρόπο ανακοίνωσε οτι ο κ. Χατζηδημητρίου είναι ο υποψήφιός του, περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε. Ή μήπως μας το κρατά για έκπληξη μεθεκλογική; Και τότε θα μας πει πως οι απόψεις του ταυτίζονται μ' αυτές του ΣΥΡΙΖΑ.
    Όπως όταν ορκιζόταν προ ημερών οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχει καμια σχεση μ αυτον, παρασερνοντας στο ψηφοδελτιο του αρκετους αφελεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....και θα συμπληρώσω, που ακόμα και σήμερα οι αφελείς τον πιστεύουν οτι ο σύριζα δεν εχει καμια σχέση με το ψηφοδέλτιο.

      Διαγραφή
  12. Το καλύτερο το κρατάει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές εκεί να δεις"γραμμή" για Αμπαρη, Παπαπέτρου,Ασβεστοπουλο και Τσαρκνια .
    Ένας Σάκης με τέσσερις Συριζαίους συμβούλους .
    Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνετε κανονικός δούρειος ίππος ο Σάκης και οι υπόλοιποι πανέξυπνοι πασοκοι και Καραμανλικοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μερικοι δεν εχετε καταλαβει οτι απο την στιγμη που ψηφιστηκε η συμφωνια το θεμα εληξε,το αν εισαι κατα η υπερ.Να κοιταξετε εσεις οι υποψηφιοι να κανετε τιποτα για τον τοπο μας κι αφηστε την εξωτερικη πολιτικη.Οσον αφορα τους πολιτες που το παιζουν ολοι δηθεν και καποιοι οταν πανε στις καλπες να ξερουν τι ψηφιζουν και γιατι κι οχι γιατι εχουν θυμο και οργη γιατι αυτα τα αποτελεσματα θα εχουμε..Ξυπνηστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μιλησε κ ο μορφωμενος Γεωργιου που ξερει ιστορια...μαθε πρωτα την αληθεια για το χωριο σου και το καπετραν Γαρεφι που το παιζεις αλεκος και ασε το Σακη. Δε το φτανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και εγώ με την σειρά μου θελω να ακούσω την άποψη σου και την άποψη του Κυρίου Μπινου για τους χρυσαυγιτες που εχετε στον συνδυασμό σας και να μου θυμισετε λιγο τι έκανε η σβάστικα τοτε αν ξέρετε τι είναι φυσικα.
    Υ.Γ: Κυριε σταυρό θα παρακαλούσα πολυ να ανέβει το σχολείο και τα υπόλοιπα που έχω γράψει και απέρριψες ας πουμε οτι εγινε καταλάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταύρο οχι σταυρό, σχόλιο οχι σχολείο, μη μας δουλεύουν κάποιοι επιστήμονες.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News