Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Πέλλας: Έργα ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο Ν. Μυλοτόπου

Ανακοίνωση

Υπογράφηκε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 η σύμβαση εκτέλεσης έργου για παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο Νέου Μυλοτόπου μεταξύ του δημάρχου Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκου και του εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρίας κ. Παναγιώτη Ανδρονικίδη.

Η σύμβαση ανέρχεται στο ποσό των 86.932,11 ευρώ και η κατασκευή του έργου προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός (οχτώ) 8 μηνών από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «IPA Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα - Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2014-2020».

«Μετά τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο 1 ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών και την ένταξη του 2 ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, του 2 ου Γυμνασίου, του 2 ου Λυκείου Γιαννιτσών και του Γυμνασίου Καρυώτισσας σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, υπογράψαμε σήμερα σύμβαση εκτέλεσης έργου και για το Γυμνάσιο Νέου Μυλοτόπου. Με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στα παραπάνω σχολεία επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενεργειακών και οικονομικών πόρων και βελτιώνονται οι συνθήκες εκπαίδευσης. Στόχος μας είναι να ενταχθούν ολοένα και περισσότερα σχολικά κτίρια σε προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΣΛΑΒΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ;ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΕΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.ΓΙΑ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News