Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ιερέας ζήτησε από Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δημόσια μετάνοια, για την προδοσία της Μακεδονίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, κατηγορώντας τον ιερέα για τραμπουκισμό

Σε αντιπαράθεση ανάμεσα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιερέα εξελίχθηκε η εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Επιμελητήριο Φλώρινας.

Ο πατέρας Αναστάσιος, αφού ευλόγησε την πίτα, στην ομιλία του προέτρεψε τον Κωνσταντίνο Σέλτσα σε δημόσια μετάνοια, για το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας, για το Μακεδονικό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, κατηγορώντας τον ιερέα για τραμπουκισμό, αναφέροντας ότι στο παρελθόν έπειτα από συλλαλητήριο κρέμασε αυγά στην είσοδο του γραφείου του.
.

14 σχόλια:

  1. Θα σου πω σε λίγα χρόνια εσένα ευκαιριακέ της πολιτικής, πόσο θετική είναι η συμφωνία για τη χώρα μας και που θα είσαι εσύ λαμόγιο για να απολαμβάνεις τα θετικά της αποτελέσματα. Βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες, σε μια ευαίσθητη από εθνικής άποψης περιοχή, να σκέφτονται αντεθνικά, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν το μίσος για το κράτος που εκλέχτηκαν ή προσελήφθησαν να υπηρετούν. Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκοταδισμός μεσαίωνας. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν δεν σας αρεσει κατι το αποκαλειται σκοταδισμο φασιστικο αντιδημοκρατικο.Αυτοι ειστε κ θα ειστε ΠΑΝΤΑ!!!Φασιστες ειστε ΕΣΕΙΣ που δεν δεχεστε την αντιθετη αποψη αλλα θα γυρισει ο τροχος κ θα κρυφτειτε παλι οπως εισασταν κρυμμενοι τοσα χρονια...

      Διαγραφή
  4. Κοιτα γυρω σου ποσο νεο 'παπαδαριο' υπαρχει.Μαθε για τα πτυχεια και τις γνωσεις τους σκεψου τι τους οδηγησε στο μαυρο ρασο .Συγκρινε με τον εαυτο σου.Μετα πες για σκοταδισμο και μεσαιωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πτυχία!!!!!!!!!!!!
      Για σύγκρινε τα γραπτά σου με την ελληνική γλώσσα και ίιιιισως συμπεράνεις κάτι για την καταγωγή σου.

      Διαγραφή
  5. Κόψε φάτσα βγάλε συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι οι ίδιοι πατριώτες που φώναζαν έξω απο το ΝΑΤΟ και φονιάδες των λαών Αμερικάνοι. Τοσο πατριώτες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απάνθρωποι συριζαίοι του κερατά. Και πια είναι πρόοδος; Να λες ψέματα στον κόσμο, όπως έλεγαν οι πριν από σας. Να δουλεύετε τους πολίτες στα δημοψηφίσματα; Να στέλνετε τους νέους έξω για εργασία,ακολουθώντας την πολιτική των προηγούμενων, ωστόσο οι αριθμοί στην ανεργία να ευημερούν! Κατά τα άλλα, όποιος αντιγνωμεί φασίστας, παπαδαριό, ακραίος, μάτ[από αυτά που καταργήθηκαν] δακρυγόνα μη γίνονται διαμαρτυρίες για την πολιτική που ακολουθείται, αποφασίζομεν και διατάσσομεν στα δημόσια κανάλια και πολλά άλλα που δεν τα βλέπετε γιατί τα βλέπετε μόνο στους άλλους. Μείνετε με την τύφλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πέσε κοιμήσου τώρα

      Διαγραφή
    2. Βρε κάτσε στο 3% πού έβγαλες και γλώσσα.....

      Διαγραφή
    3. ακομα στο 3% εισαι; θα κουραστεις να μας βλεπεις φασιστακι, πλεον αρχηγος στην αριστερα ειναι και θα ειναι ο Τσιπρας, και το ξερεις καλα, αντε γυρνα απ την αλλη πλευρα

      Διαγραφή
    4. Φασιστας εισαι αληταραδες λιγα τα ψωμια σας μετα θα σερνεστε παλι σαν τα φιδια λαμογια

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News