Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Ετήσιος χορός του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης»

Ανακοίνωση

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στον 1ο ετήσιο χορό που διοργανώνει ο σύλλογός μας!

Μετά από συζήτηση μεταξύ των νέων στελεχών του ΔΣ αλλά και με τα μέλη μας, αποφασίσαμε να διευρύνουμε την καθιερωμένη κοπή πίτας που λαμβάνει χώρα παραδοσιακά για εμάς τέτοια περίοδο.

Επιχειρούμε για πρώτη φορά να ανοιχτούμε στην κοινωνία της Αλμωπίας και να παρουσιάσουμε τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του χορευτικού μας που αποτελούν το μεγαλύτερο ίσως κατόρθωμα για εμάς!

Με την στήριξη των μικρών μας χορευτών και των οικογενειών τους, καθώς και του χορό διδασκάλου μας κ. Στέλιου Σινάπη, επιλέξαμε έναν χώρο με μεγάλη πίστα που προσφέρεται για τέτοιου είδους επίδειξη, ώστε να μην περιορίσουμε τα παιδιά μας, αλλά να συμμετέχουν όλα! Είμαστε περήφανοι γι'αυτά και θέλουμε να τα καμαρώσουμε όλοι μαζί!

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, λοιπόν, σας προσκαλούμε στο κέντρο δεξιώσεων "Δήμητρα", στο πρώτο χιλιόμετρο Αριδαίας - Λουτρών, στις 20:30.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, καθώς μόνη μας επιθυμία είναι η εξωστρέφεια, η διαφήμιση του συλλόγου και των χορευτικών μας τμημάτων, καθώς και η διασκέδαση για όλους!

Έπειτα από συνεννόηση με το κατάστημα, εξασφαλίσαμε την τιμή των 12 ευρώ το άτομο με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό, καθώς και 8 ευρώ για κάθε παιδί, αφού δεν θέλουμε κανείς να λείπει από κοντά μας!

Φυσικά, έχουμε διαλέξει μια εξαιρετική ορχήστρα για ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι, αλλά και έχουμε μεριμνήσει για βασιλόπιτα για όλους, καθώς και ένα δώρο - έκπληξη για τον τυχερό!

Σας περιμένουμε!

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News