Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Επίδομα ενοικίου: Ανοίγει η πλατφόρμα - Από 70 έως 210 ευρώ το μήνα

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του επιδόματος ενοικίου

Ανοίγει την επόμενη εβδομάδα η πλατφόρμα για την επιδότηση ενοικίου. Θα μείνει ανοικτή έως το τέλος Μαρτίου. Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του επιδόματος ενοικίου.

Η στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης απασχόλησε το Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τους δικαιούχους του επιδόματος ενοικίου και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος Μαρτίου. Στόχος της κυβέρνησης είναι στις αρχές Απριλίου να καταβληθούν αναδρομικά από 1/1/2019 τα ποσά στους δικαιούχους.

Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο για το θέμα του επιδόματος ενοικίου:

Το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου με συνολικό ετήσιο προϋπολογισμό 300 εκατομμύρια ευρώ, αφορά συνολικά 260.000 νοικοκυριά και 667.000 ανθρώπους. Η επιδότηση θα κλιμακώνεται ανάλογα με το εισόδημα και τα μέλη του νοικοκυριού ξεκινώντας από 70 ευρώ και φτάνοντας μέχρι και το ποσό των 210 ευρώ το μήνα.

Στο επίδομα στέγασης το παιδί προσμετράται ως ενήλικας τόσο στον υπολογισμό των εισοδηματικών κριτηρίων όσο και στον υπολογισμό του επιδόματος.

3 σχόλια:

  1. Επιτελους ένα καλο... μπράβο..μεγάλη βοήθεια σε πολλές οικογένειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι θα το πάρουν; Πακιστανοί, Αλβανοί, Σύριοι κλπ δηλ ΟΛΟΙ πλην των Ελλήνων. Αυτοί είναι φασίστες, εθνίκια, ακραίοι, ακροδεξιοί, περιθωριακοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι αρχοντα .οσοι εχουν εισοδημα ως 21.000 θα το παρουν...οι αλλοι οχι...τωρα αν θεωρεις οτι ολοι οι ελληνες εχουμε 21.000+ τοτε ας το παρουν οι αλβανοι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News