Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Καταναλωτικό δάνειο 100.000 ευρώ πήρε ο Πολάκης από τη χρεοκοπημένη Attica Bank

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», κατάφερε να πάρει σπαστό προσωπικό δάνειο, 70.000 και 30.000 ευρώ, από την Attica Bank

Σοβαρά ερωτήματα και αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο Παύλος Πολάκης πήρε καταναλωτικό δάνειο 100.000 ευρώ, από τη χρεοκοπημένη Attica Bank.

Μία αποκάλυψη, που θέτει ζητήματα ηθικής, για το πώς κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης παίρνει τόσο εύκολα και τόσο μεγάλα ποσά, από μια κρατική, χρεοκοπημένη τράπεζα, και μάλιστα σε καιρό κρίσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», κατάφερε να πάρει σπαστό προσωπικό δάνειο, 70.000 και 30.000 ευρώ, από την Attica Bank. Και αυτό μάλιστα βάζοντας δεύτερη υποθήκη στο σπίτι του στα Σφακιά, για το οποίο έχει πάρει ήδη στεγαστικό δάνειο ύψους 300.000 ευρώ.

Το δάνειο, δε, ελήφθη με πολύ ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής, σε 15 και 9 χρόνια αντίστοιχα, και αμφίβολες εγγυήσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το συνολικό ύψος των 100.000 ευρώ του καταναλωτικού δανείου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας θεωρείται από την τραπεζική αγορά εξωπραγματικό, καθώς τέτοιου οικονομικού μεγέθους καταναλωτικά δάνεια δεν δίνονταν ακόμα και σε πελάτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ούτε στις προ κρίσης εποχές των παχιών αγελάδων.

Πόσω μάλλον όταν μόλις προχθές ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις σε τραπεζικά στελέχη για καταχρηστικά δάνεια που χορηγήθηκαν από την ίδια τράπεζα σε πελάτες που δεν πληρούσαν τα εχέγγυα, ξεπερνώντας την πάγια τραπεζική πρακτική, με αποτέλεσμα να κατηγορούνται ότι ζημίωσαν την εν λόγω τράπεζα και τους μετόχους της.

9 σχόλια:

  1. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?ο σκυλος που μαθαινει ξενες γλωσσες θα μας πουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΜΩΡΗ ΠΡΟΒΑΤΟ? ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΣΕΣ ΠΡΟΒΑΤΙΛΑ

      Διαγραφή
    2. Ώπα ρε, σας ψηφίσαμε για να μην υπάρχουν αυτά, και αυτοί κανανε τα ίδια και χειρότερα! Μην μιλάς!

      Διαγραφή
    3. ΣΙΓΑ ΡΕ 6.41, ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ

      Διαγραφή
  3. μαγκια του, λες και οι χθεσινοι δεν καναν οτι γουσταραν, τωρα ανοιξατε τα ματια σας μπινεδες, φαγανε φαγανε φαγανε φαγανε φαγανε σκασανε τα βουβαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μπας κ εισαι ο πολακις,σαν πολυ να σκουζης

      Διαγραφή
    2. οχι ρε η δικια σου σκουζει και μπερδευεσε χα..χα.. φασιστακι

      Διαγραφή
  4. Δεν το πιστευω πως υπαρχουν ανθρωποι που δικαιολογουν τους πολιτικους σημερα ετος 2019.πατε καλα?παντε παρτε 1000 ευρω δανειο δεν θα σας δωσει καμια τραπεζα.με ψεματα βγηκαν και αλλα κανανε οι εξυπνοι σε μας τους 70000 ανεγκεφαλους.ολοι οι πολιτικοι ειναι ψευτες επαγγελματιες και συμφεροντολογοι εις βαρος του κοσμου.τα θαλασοδανεια θα πληρωθουν με ανακεφαλαιωσεις τραπεζων.εγω κι εσυ θα τα πληρωσουμε.ρε μαυρο στον μαυρογιαλουρο μαυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News